Отзывы о работе. Черный список работодателей

Всего в наличии около 100000 компаний и 500000 отзывов

Отзыв о работодателе «ТОВ "Мирбо-ЛТД"» Добавлен: 11.06.23 11:09

Основное название: ТОВ "Мирбо-ЛТД"
Сфера деятельности: Услуги: Инженерные системы зданий
Сайт:
Телефоны: +380632339840; 0632331180
Эл. почта: [email protected]
Рейтинг компании:

Основним видом діяльності є 43.22 Монтаж водопровідних мереж, систем опалення та кондиціонування. Форма власності: ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ. Фірми "МИРБО ЛТД" присвоєно код ЄДРПОУ 39342111. Статутний фонд компанії ТОВ "МИРБО ЛТД" становить 200,00 грн. !!!! Це все, чим обмежується відповідальність цієї контори. Пишу тут відгук за рекомендацією органу дознання, слідчої Зеленової Л.О. Дніпровського РОВД.
Автор: Андрій Бабенко (работал(-а) в компании и знает её изнутри)
Должность: Електрозварник ручного зварювання
Дата начала работы: Октябрь 2021 г.
Дата увольнения: Ноябрь 2021 г.
Стартовая зарплата: $1000

Відсутні. Це шазрайська контора, де дібрались родичі її засновників та набирають ща об'явами людей "з вулиці", щоб використовувати як лармову робочу силу.

З перших днів роботи почалась дискримінація та травля відносно мене, тому, що я не є родичем жодному керівникові, а прийшов на роботу через вкрай скрутне матеріальне становище за об'явою в газеті "Пропоную роботу". Неоднократно з мене знущалися та погрожували вбивством Страшнюк Павло Григорович, бригадири Проць та Петренко. Після звільнення мені не виплатили ні копійки з мною заробленого, хоча примушували працювати на всіх роботах навіть не за спеціальністю.
Після мого звернення до Дніпровського райуправління поліції 03.12.2021р. до мене почав телефонувати начальник відділу кадрів ТОВ "МИРБО ЛТД" з телефону +380632339840, вимагав забрати заяву з поліції і погрожував вбивством та розправою над моїми рідними та сусідами. Телеграм цього вбивці @kk_privat
Там є його фотопортрет. 07.12.2021р о 21:29 я викликав поліцію та за фактом погроз вбивством написав ще одну заяву.
У Дніпровському РОВД відкрито кримінальне провадження за ст 190 КК України
Номер провадження 12021105040004516

Оценки компании

Коллектив и корпоративная культура
Отношение руководства
  • Рейтинг 1/5
Рабочее место и условия работы
Социальный пакет и льготы
Перспективы работы в компании