Відгуки про роботу. Чорний список роботодавців

Всього в наявності близько 20000 компаній та 150000 відгуків

Відгук про роботодавця «Учебный центр "Логос"» Добавлен: 11.08.23 13:25

Основна назва: Учебный центр "Логос"
Сфера діяльності: Послуги: Освіта, тренінги, сертифікація
Сайт:
Телефони: 377 87 99
Адреса: Україна, м. Дніпро
Рейтинг компанії:
  • Рейтинг 4,17/5,0

Перегляди: 646
Усього відгуків: 226
Опис діяльності:
Репетиторство, экстернат,подготовка к школе, прикладное творчество.
Автор(-ка): Правда (працював(-ла) у компанії і знає її зсередини)
Дата початку роботи: 2023 г.
Дата звільнення: 2023 г.

Позитивні сторони компанії

Як кажуть, що не вбиває - робить сильнішим

Негативні сторони компанії

Було б непогано якби даною компанією зацікавилися правоохоронні органи. Для цікавості є причини однозначно).
Нелюдське ставлення до співробітників. Жодних лікарняних чи відпускних. Керівництво порушує особисті кордони. Працювала на Правді.
Робота на вихідних та на свята(додаткових виплат за це немає). Затримки виплати заробітної плати.
Напружена атмосфера.
А тепер цікаве. Неоднозначна ідеологія. Школа хизується власною методикою викладання, не схожу ні на яку іншу та, як вони заявляють, наддієву. За цією ж методикою готуються до роботи і майбутні працівники цього освітнього центру. Під час тренінгів застосовуються практики з саєнтології. Це секта, що виникла в 20 столітті в США. Прибічники вірять в надістот з космосу які заковані в людському тілі. І для того щоб вивільнити цю надістоту та отримати безсмертя потрібно проходити спеціальні практики, так званий одитинг. Частину саме цих практик необхідно проходити всім бажаючим працювати в Логосі. Секта досить велика та включає в себе безліч організацій по всьому світу. Декотрі з них ставлять за мету "підвищити рівень освіти", також лунають лозунги про боротьбу з наркоманією. Та це не зменшує тієї шкоди що зазнають люди коли несуть туди останні гроші аби отримати просвітлення.
Понад 20 років тому власники даного бізнесу привезли цю методику викладання з Москви та почали її активно запроваджувати в Україні. Бізнес як бачимо пішов успішно.
Відкрито про саєнтологію в школі Логос не розповідають, про надістот не говорять, проте постійно зсилаються на автора їхньої методики викладання - Хаббарарда(засновник секти). Саме погугливши цього чоловіка я і знайшла звідки взялася їхня суперметодика.
Його ж ім'я можна побачити на всих навчальних посібниках для викладачів а також на деяких плакатах в офісі де готують співробітників.
Будьте дуже уважними та обережними. Більшість співробітників дивляться на ці тренінги не серйозно, проходять вправи аби тільки щось заробити. А враховуючи загальну ситуацію в сфері освіти, та те що заробити можна мало де, воно й не дивно, що людям байдуже.

Оцінки компанії

Колектив та корпоративна культура
  • Рейтинг 1/5
Відношення керівництва
  • Рейтинг 1/5
Робоче місце та умови праці
  • Рейтинг 3/5
Соціальний пакет та пільги
  • Рейтинг 1/5
Перспективи роботи в компанії
  • Рейтинг 1/5