Отзывы о работе. Черный список работодателей

Всего в наличии около 100000 компаний и 500000 отзывов

Отзыв о работодателе «Учебный центр "Логос"» Добавлен: 11.08.23 13:25

Основное название: Учебный центр "Логос"
Сфера деятельности: Услуги: Образование, тренинги, сертификация
Сайт:
Телефоны: 377 87 99
Страна: Украина
Адрес: Украина, г. Днепр
Рейтинг компании:
  • Рейтинг 4,17/5,0

Просмотры: 682
Всего отзывов: 226
Описание деятельности:
Репетиторство, экстернат,подготовка к школе, прикладное творчество.
Автор: Правда (работал(-а) в компании и знает её изнутри)
Дата начала работы: 2023 г.
Дата увольнения: 2023 г.

Положительные стороны компании

Як кажуть, що не вбиває - робить сильнішим

Отрицательные стороны компании

Було б непогано якби даною компанією зацікавилися правоохоронні органи. Для цікавості є причини однозначно).
Нелюдське ставлення до співробітників. Жодних лікарняних чи відпускних. Керівництво порушує особисті кордони. Працювала на Правді.
Робота на вихідних та на свята(додаткових виплат за це немає). Затримки виплати заробітної плати.
Напружена атмосфера.
А тепер цікаве. Неоднозначна ідеологія. Школа хизується власною методикою викладання, не схожу ні на яку іншу та, як вони заявляють, наддієву. За цією ж методикою готуються до роботи і майбутні працівники цього освітнього центру. Під час тренінгів застосовуються практики з саєнтології. Це секта, що виникла в 20 столітті в США. Прибічники вірять в надістот з космосу які заковані в людському тілі. І для того щоб вивільнити цю надістоту та отримати безсмертя потрібно проходити спеціальні практики, так званий одитинг. Частину саме цих практик необхідно проходити всім бажаючим працювати в Логосі. Секта досить велика та включає в себе безліч організацій по всьому світу. Декотрі з них ставлять за мету "підвищити рівень освіти", також лунають лозунги про боротьбу з наркоманією. Та це не зменшує тієї шкоди що зазнають люди коли несуть туди останні гроші аби отримати просвітлення.
Понад 20 років тому власники даного бізнесу привезли цю методику викладання з Москви та почали її активно запроваджувати в Україні. Бізнес як бачимо пішов успішно.
Відкрито про саєнтологію в школі Логос не розповідають, про надістот не говорять, проте постійно зсилаються на автора їхньої методики викладання - Хаббарарда(засновник секти). Саме погугливши цього чоловіка я і знайшла звідки взялася їхня суперметодика.
Його ж ім'я можна побачити на всих навчальних посібниках для викладачів а також на деяких плакатах в офісі де готують співробітників.
Будьте дуже уважними та обережними. Більшість співробітників дивляться на ці тренінги не серйозно, проходять вправи аби тільки щось заробити. А враховуючи загальну ситуацію в сфері освіти, та те що заробити можна мало де, воно й не дивно, що людям байдуже.

Оценки компании

Коллектив и корпоративная культура
  • Рейтинг 1/5
Отношение руководства
  • Рейтинг 1/5
Рабочее место и условия работы
  • Рейтинг 3/5
Социальный пакет и льготы
  • Рейтинг 1/5
Перспективы работы в компании
  • Рейтинг 1/5