Отзывы о работе. Черный список работодателей

Всего в наличии около 100000 компаний и 500000 отзывов

Отзыв о работодателе «BIM Architecture and Engineering» Добавлен: 27.08.23 14:57

Основное название: BIM Architecture and Engineering
Другие названия: BIM Leaders
Сфера деятельности: Услуги: Строительство, монтаж, ремонт, и т.д.
Рейтинг компании:

BIM поддержка проектных организаций Израиля в сфере архитектуры, инжиниринга, сетей и газоснабжения. Выдача проектной документации в сфере гражданского строительства.
Автор: Анонім (работал(-а) в компании и знает её изнутри)
Должность: архітектор
Дата начала работы: 2021 г.
Дата увольнения: 2023 г.

У цій компанії надаються високоякісні умови роботи в офісі, а також забезпечується доступ до сучасних комп'ютерів з передплаченими ліцензіями.

Після відносно тривалого досвіду роботи в компанії хочу підкреслити, що тут обмежені можливості професійного зростання. Навіть при переході з посади джуніора на сіньор рівня, компетенції, достатньої для успішної роботи в справжній проектній компанії, не вистачає на таку ж саму роль . У компанії займаються виключно кресленицькою роботою, і питань розвитку професійних навичок практично немає. Керівництво компанії проявляє мінімальний інтерес до добробуту співробітників, постійно стверджуючи, що підняти зарплату не вдається через високу вартість ліцензій, через війну та інших проблем. Навіть демонструють емоційне збудження, щоб посилити ефект, але зарплатні ставки залишаються нижчими за середній рівень ринку. В результаті, якщо ви не продвинетеся до рівня менеджера, ризикуєте залишитися недооціненим спеціалістом. Раджу шукати можливість зміни місця роботи, щоб не марнувати даремно свій час.

Оценки компании

Коллектив и корпоративная культура
  • Рейтинг 2/5
Отношение руководства
  • Рейтинг 1/5
Рабочее место и условия работы
  • Рейтинг 4/5
Социальный пакет и льготы