Відгуки про роботу. Чорний список роботодавців

Всього в наявності близько 20000 компаній та 150000 відгуків

Відгук про роботодавця «Хамелеон Софт» Добавлен: 12.09.23 13:26

Основна назва: Хамелеон Софт
Інші назви: ООО "Хамелеон Софт"
Сфера діяльності: Послуги: IT: консалтинг, розробка, впровадження, хостинг та ін.
Сайт:
Ел. пошта: [email protected]
Адреса: Україна, м. Київ
Рейтинг компанії:
  • Рейтинг 2,09/5,0

Перегляди: 102
Усього відгуків: 10
Опис діяльності:
Позиционирует себя как ИТ-компания, а на самом деле, семейный бизнес, где руководят некомпетентные сотрудники, а члены семьи или близкие. Как итог, постоянные склоки, сплетни, замалчивание и т.п. Постоянные задержки зп. Еще очень любят кидать на последнюю зарплату при увольнении. Пока работаешь - все хорошо. Как только собрался увольняться, сразу становишься, бездельником, лентяем, вором и т.п. В общем причину высосут из пальца, лишь бы не платить. Единственный был плюс - хороший коллектив (который собирал толковый HR), но и он, после увольнения HR-а, почти весь уже разбежался.Морально там выдержит... »
Автор(-ка): Антон (працював(-ла) у компанії і знає її зсередини)
Посада: Розробник
Дата початку роботи: 2023 г.
Дата звільнення: 2023 г.
Стартова зарплата: $500
Фінальна зарплата: $475

Позитивні сторони компанії

Команда і проект

Негативні сторони компанії

Я хотів би поділитися своїм досвідом роботи в компанії CHM software. Я працював там фронтенд-розробником протягом 6 місяців, з листопада 2022 року по травень 2023 року.

Спочатку все було добре, але через 3 місяці почали затримуватися зарплати. Спочатку це були відтермінування на тиждень-два, але потім вони ставали все довшими.

В кінці травня мене звільнили через скорочення відділу веб-розробки. При звільненні мене зобов’язали підписати обхідний лист, в якому було написано, що після підписання я отримаю всю заборгованість. Однак, коли я підписав документ, мені віддали лише частину грошей, аргументуючи це тим, що інвестор платить за місяць, і виплатити всю зарплату відразу неможливо. У червні та липні мені виплатили решту заборгованості за два місяці. З того часу я чекаю на виплату за півмісяця, який я відпрацював в травні. Кожну неділю мені обіцяли, що зарплату виплатять «скоро», але досі цього не сталося.

Вже в вересні, коли я знову перепитав щодо заробітної плати, керівництво компанії змінило тактику. Тепер вони говорять, що не в курсі, коли буде виплата, і просять мене звертатися до бухгалтерії. Однак бухгалтерія на мої запити не відповідає.

Крім того, я дізнався, що в компанії є й інші співробітники, які також мають заборгованість по зарплаті.

По проекту і команді питань немає. Але по оплаті — біда повна. Так наприклад, при прийомі на роботу мені обіцяли ставку, але в результаті я отримував погодинну оплату, про яку ніхто мене не попередив. І першу зарплату я отримав на 40% менше від обумовленої. Я так розумію, що тенденція про останню зарплату продовжується і на сьогодні.

Тому, я не рекомендую цю компанію нікому. Якщо ви хочете працювати в компанії, де вас будуть поважати і виплачувати зарплату вчасно, то краще шукайте інше місце.

P.S. а ті хто й досі надіється на виплату останньої заробітної плати — марна справа, тому рекомендую і вам поділилися своїми «захопливими фінансовими історіями».

Оцінки компанії

Колектив та корпоративна культура
  • Рейтинг 3/5
Відношення керівництва
  • Рейтинг 1/5
Робоче місце та умови праці
  • Рейтинг 4/5
Соціальний пакет та пільги
  • Рейтинг 1/5
Перспективи роботи в компанії
  • Рейтинг 1/5