Отзыв о работодателе «Онлайн-школа з інвестицій "FinUp"» Добавлен: 03.11.23 14:16
Сфера деятельности: Услуги: Образование, тренинги, сертификация
Сайт: umidasamoenko.webflow.io
Должность: Куратор
Дата начала работы: 2023 г.
Хочу поділитись своїм досвідом роботи у компанії FinUp. Спочатку проходила курс Уміди, і пізніше вирішила влаштуватись на роботу. Хочу сказати, що і з точки зору клієнта, і з точки зору працівника компанія дуже класна!
Усі дуже відповідально ставляться до своєї роботи. Кожен працівник є спеціалістом у своїй сфері і постійно поглиблює свої знання, щоб мати змогу дати учням усе необхідне для того, щоб з нуля розібратись у темі інвестування та на практиці стати інвестором.
У компанії дуже класна дружня атмосфера, усі підтримують один одного та допомагають. Кожен працівник зацікавлений у тому, щоб допомогти учням школи досягти найкращих результатів.
Негативних сторін я не помітила. Оскільки тема фінансів дуже динамічна, усі матеріали школи постійно перевіряються і актуалізуються. Люба застаріла інформація одразу ж виправляється, щоб учні мали лише актуальні сучасні дані.