Отзывы о работе. Черный список работодателей

Всего в наличии около 100000 компаний и 500000 отзывов

Отзыв о работодателе «Онлайн-школа з інвестицій "FinUp"» Добавлен: 03.11.23 20:25

Основное название: Онлайн-школа з інвестицій "FinUp"
Сфера деятельности: Услуги: Образование, тренинги, сертификация
Сайт:
Рейтинг компании:

Онлайн-школа з інвестицій, засновниця школи – Уміда Самоєнко.
Автор: Кристина (работал(-а) в компании на момент написания отзыва)
Должность: Project manager
Дата начала работы: Февраль 2022 г.

Позитивних сторін у компанії безліч:
- людина може прийти на одну посаду, потім проявити себе та отримати іншу посаду або підвищення
- команда постійно розвивається, проходить тренінги по спеціальності, має корпоративне безкоштовне навчання
- більша частина команди працює тривалий час, кожен є класним спеціалістом, може показати свої здібності та прийняти участь в різних проєктах
- компанія готова забезпечити працівників обладнанням або оплачувати коворкінг, що важливо у час блекаутів

Уміда дуже любить навчати співробітників системному мисленню, розширенню горизонтів, поглядів, завжди дасть гарну пораду або відкриє ситуацію з іншого боку, можна очікувати від неї підтримку та мотивацію

Не знаю чи можна це віднести до негативних сторін, але компанія націлена на результат і виплачує заробітну плату за результат, а не за « наявність» співробітника. Тому підійде для проактивних, гнучких співробітників, які готові брати відповідальність та досягати класних результатів

Оценки компании

Коллектив и корпоративная культура
Отношение руководства
  • Рейтинг 5/5
Рабочее место и условия работы
Социальный пакет и льготы
  • Рейтинг 4/5