Відгук про роботодавця «Онлайн-школа з інвестицій "FinUp"» Добавлен: 03.11.23 20:25
Сфера діяльності: Послуги: Освіта, тренінги, сертифікація
Сайт: umidasamoenko.webflow.io
Посада: Project manager
Дата початку роботи: Лютий 2022 г.
Позитивних сторін у компанії безліч:
- людина може прийти на одну посаду, потім проявити себе та отримати іншу посаду або підвищення
- команда постійно розвивається, проходить тренінги по спеціальності, має корпоративне безкоштовне навчання
- більша частина команди працює тривалий час, кожен є класним спеціалістом, може показати свої здібності та прийняти участь в різних проєктах
- компанія готова забезпечити працівників обладнанням або оплачувати коворкінг, що важливо у час блекаутів
Уміда дуже любить навчати співробітників системному мисленню, розширенню горизонтів, поглядів, завжди дасть гарну пораду або відкриє ситуацію з іншого боку, можна очікувати від неї підтримку та мотивацію
Не знаю чи можна це віднести до негативних сторін, але компанія націлена на результат і виплачує заробітну плату за результат, а не за « наявність» співробітника. Тому підійде для проактивних, гнучких співробітників, які готові брати відповідальність та досягати класних результатів