Отзывы о работе. Черный список работодателей

Всего в наличии около 100000 компаний и 500000 отзывов

Отзыв о работодателе «Соловій-Транс, ПП» Добавлен: 03.12.23 20:20

Основное название: Соловій-Транс, ПП
Сфера деятельности: Услуги: Транспорт, доставка, логистика, хранение
Сайт:
Телефоны: +380 97 653-3047
Эл. почта: [email protected]
Страна: Украина
Адрес: Украина, г. Львов
Рейтинг компании:
  • Рейтинг 4,32/5,0

Просмотры: 339
Всего отзывов: 140
Описание деятельности:
міжнародні автомобільні перевезення вантажів з Європи
Автор: Анастасія (был(а) только на собеседовании, но впечатление осталось)
Вакансия: Рекрутер
Дата собеседования: Май 2023 г.
Полезность отзыва: 1 - 0 = +1
Всего комментариев: 1

Положительные стороны компании

У вакансії була вказана +\- норм зарплата, порівняно з ринком, але прочитавши відгуки беруть сумніви, що там немає нюансів

Отрицательные стороны компании

Була на співбесіді у даній фірмі на позицію HR/рекрутера. Співбесіда пройшла доволі швидко, було трохи дивним, що директор компанії сказав мені вимкнути телефон, хоча я його навіть не тримала в руках, просто мені прийшло повідомлення, але гаразд, я вимкнула звук і ми продовжили. Мені обіцяли надати фідбек після співбесіди, я ще наголосила, щоб надали мені обов’язково, оскільки я в пошуках роботи і хочу розуміти, на що мені розраховувати, а на що ні. Сказали добре, протягом двох тижнів скажуть відповідь по моїй кандидатурі. Загалом пройшло вже півроку і компанія досі не звʼязалась зі мною)) звісно, мені їх рішення вже не грає ролі, просто невиконані обіцянки дуже яскраво описують цю компанію, якими б вони усміхненими там мене не зустрічали) якщо ви це читаєте - надавайте відповідь, навіть якщо ви відмовляєте людині і ваші дороги більше не зійдуться, бо це ваша репутація як серед працівників, так і на ринку. А я обходитиму в майбутньому ваші вакансії та точно не буду їх радити своїм знайомим.
Видно, з рекрутерами у них дійсно біда)
P.S. У моєї подруги була аналогічна ситуація з ними, а сама вакансія була відкрита ще 2-3 місяці після моєї з ними зустрічі.