Отзыв о работодателе «ARCE contact center» Добавлен: 15.05.24 11:24
Сайт: www.acc.com.ua
Телефоны: Мирослава 0685120299 та Юля 0633962829
Адрес: Украина, г. Хмельницкий
Должность: оператор
Дата начала работы: Октябрь 2023 г.
Стартовая зарплата: $8000
Текущая зарплата: $15000
Другие названия: ARCE, АРСИ, АРСІ
Сайт: www.acc.com.ua
Телефоны: Мирослава 0685120299 та Юля 0633962829
Адрес: Украина, г. Хмельницкий
ARCE contact center — це міжнародна компанія, працює на ринку з 2007 року. Ми
надаємо високотехнологічні послуги підприємствам роздрібної торгівлі, операторам
зв’язку, банківським і страховим компаніям, дипломатичним представництвам,
маркетинговим агентствам, інтернет магазинам в Україні , Америці та Європі. Більше
400 співробітників компанії щорічно обслуговують наших клієнтів, та показують
високий рівень свого професіоналізму . За останні роки наша компанія стала
переможцем в номінаціях: «Кращий аутсорсинговий партнер», «Кращий керівник Контакт
Центру», «Кращий супервізор», «Кращий тренер»,... »
Автор: Денис Смуглий (работал(-а) в компании на момент написания отзыва)Должность: оператор
Дата начала работы: Октябрь 2023 г.
Стартовая зарплата: $8000
Текущая зарплата: $15000
Гнучний графік(створюєш його самістійно як тобі зручно).Чудовий колектив,лояльні керівники,заробітня плата залежить від тебе(потрібно виконувати показники компанії для додаткової плати).
Маленька базова ставка компанії(нижча середньої на ринку праці),недостатня кількість гарнітур(наушників),(радикальне оцінювання якості ваших розмов з клієнтами(найважчий показник на мою думку))