Відгуки про роботу. Чорний список роботодавців

Всього в наявності близько 20000 компаній та 150000 відгуків

Відгук про роботодавця «Сеть магазинов Family (ФОП Ковальчук)» Добавлен: 20.06.24 18:19

Основна назва: Сеть магазинов Family (ФОП Ковальчук)
Сфера діяльності: Торгівля: Одяг, взуття, аксесуари, текстиль
Адреса: Україна, м. Київ
Рейтинг компанії:
  • Рейтинг 1,61/5,0

Перегляди: 129
Усього відгуків: 16
Автор(-ка): Анонім (працював(-ла) у компанії і знає її зсередини)
Посада: Керуючий магазином
Дата початку роботи: Липень 2023 г.
Дата звільнення: Жовтень 2023 г.
Корисність відгуку: 0 - 1 = -1
Всього коментарів: 1

Позитивні сторони компанії

Немає

Негативні сторони компанії

Працювала в компанії трошки менше, ніж пів року. Компанію НЕ РЕКОМЕНДУЮ.
По перше, графік роботи — це на голову не лізе. Ти можеш працювати 12-14 годин, впахувать весь день до втрати свідомості, але компанія навіть не знає, що таке обідня перерва, графік роботи по нормовому годинному графіку. Зп - залишає бажати кращого. Не офіційно!! Хоча на співбесіді тебе запевняють, що все офіційно, раз на якийсь період виплачують за тебе податок (хоча з зп списується майже щомісяця). Прийшла в компанію на вакансію — керуючий магазином. Співбесіду пройшла вдало, досвід роботи не один рік в іншій компанії. Спочатку ти працюєш, як кінь. Тягають тебе по різним магазинам, бо тобі ж треба досвіду набратись, ти приїзжаєш рано вранці, а уїзжаєш пізно вночі. Весь день ти на ногах. Тягаєш важкі, брудні коробки, пилючні пледи, рушники, витираєш посуд і розтавляєш згідно придуманій компанією планограмі (міліметр вліво вправо) мінус з твоєї зп. Ти кидаєш класні ідеї щодо покращення роботи, ВІДКРИВАЄШ МАГАЗИН, шукаєш персонал, проводиш співбесіди, пашеш з 7моі ранку до ночі, маєш зп менше навіть, ніж у продавця, хоча HR тобі запевняє, що буде підвищення. І на це все отримуєш звільнення. Приходять наступного дня пани ревізори з твоїм наказом на звільнення. Працюючи в різних компаніях— у мене таке вперше.
Дзвониш власнику, питаєш, а як так? Морозиться, що він нічого не знає, і рішення прийняте не ним. Розказує історії про його коханок, бізнеси і тд, але ні краплі по суті. Дякую тобі що ти зробила всю брудну роботу, на твою посаду ставлять протеже власника))
Абсолютно не компетентний персонал офісу і сам власник. Я вже мовчу про постійний ейджизм. Дії щодо звільнення (як в принципі і сама робота) НЕ ЗАКОННІ. Тобто створюють наказ на звільнення на підставі твоєї не написаної заяви. А коли кажеш, що не будеш нічого підписувати, писати і тмп, погрожують не виплатою зп і не видачею документів. Потім твою трудову передають взагалі через третіх осіб, не в день звільнення, а через тижні 2. Годуючи обіцянками, що «завтра буде». Знову ж таки ставлення до працівників — як до скота. В тебе може бути купа людей в магазині, ти будеш як сраний віник бігать виконуючи різні задачі — але якщо ти фото залу скидаєш пізніше на 10 хвилин, не приймуть, ще з гівном зрівняють, що ти керуюча, і не маєш буть в залі з продавцями (але по факту маєш).
Що таке відпустки, та виплата за них - компанія не знає, так само і з лікарняними. Будеш працювати на свята по 14 годин, тобі за це не доплатять нічого. За провтики на поставці від офісу — платити будеш ти.
Постійні штрафи на рівному місці.
Функціювання магазинів — це просто шикарне місце для перевірок податковій, бо настільки безсовісно оминати податки, коли в країні війна і наживатись на цьому — це низько. Власник собі нові машини купляє, магазини відкриває, а все це за кошти несплачених податків за оплату готівкою. Так, бо чеки не фіскалізуються, якщо платиш готівкою, а картою можна тільки певну кількість в місяць, бо шо? Бо магазини з мільйонною виручкою оформлені на різних фопів, але категорія тих фопів ніяк не підходить для таких великих магазинів. Можна багато перераховувати, описувати і казати, але дуже прям дуже раджу, як хочете працювати, розвиватись і залишитись цінним співробітником, навіть після звільнення — оминайте цю горе компанію стороною.

Оцінки компанії

Колектив та корпоративна культура
  • Рейтинг 2/5
Відношення керівництва
  • Рейтинг 1/5
Робоче місце та умови праці
  • Рейтинг 1/5
Соціальний пакет та пільги
  • Рейтинг 1/5
Перспективи роботи в компанії
  • Рейтинг 1/5