Отзыв о работодателе «Смартлаб» Добавлен: 14.07.24 09:57
Сфера деятельности: Услуги: Медицинские услуги, спортклубы и салоны красоты
Сайт: smartlab.com.ua
Телефоны: (094) 953 42 68
Адрес: Украина, г. Николаев, Ukraine
Дата начала работы: 2018 г.
Стартовая зарплата: $4500
Текущая зарплата: $23000
Працювати почала давно, ще до ковіду. Робота не складна, інформації багато, але за пів року можна все засвоїти і потім все іде на автоматі. Колектив - як пощастить. Керівництво - в більшості випадків підтримує. Навіть з початком війни робота була і зарплати не затримувалися. Зарплати взагалі не затримуються. Для мене це плюс. Штрафи не такі страшні, як ними лякають. Хіба що на початку роботи, але все одно, наставник буде перевіряти після тебе твою роботу. Робота до 14-15:00. Всі переробки оплачуються. На день народження, новий рік, весілля і річницю компанії дарують подарунки.
Колектив - як пощастить. Буває, що стає як друга сім'я. Буває, що через колектив хочеться звільнитися. Треба не мовчати, а звонити куратору і тебе переведуть на інше відділення. Частіше за все, керівництво іде на зустріч.
Окремий пункт - пацієнти. Здорові (головою) люди сюди не приходять. Буває дуже важко.
Навантаження - в залежності від відділення. Але чим більше у відділенні працює людей, тим легше.