Відгуки про роботу. Чорний список роботодавців

Всього в наявності близько 20000 компаній та 150000 відгуків

Відгук про роботодавця «беттертон» Добавлен: 15.08.24 13:29

Основна назва: беттертон
Інші назви: bettertone
Сфера діяльності: Виробництво/постачання: Ліки, гігієна, захист, медичне обладнання
Сайт:
Телефони: (044) 222-88-07
Ел. пошта: [email protected]
Адреса: Україна, м. Київ
Рейтинг компанії:
  • Рейтинг 4,80/5,0

Перегляди: 25
Усього відгуків: 3
Опис діяльності:
ЛОР центр в Києві та є центри по Україні, також займаються продажем слухових апаратів та аксесуарами до них
Автор(-ка): Аліса (працював(-ла) у компанії на момент написання відгуку)
Посада: адміністраторо
Дата початку роботи: Червень 2024 г.

Позитивні сторони компанії

Однозначно рекомендую!
Все було чудово від самого початку: взаємно відгукнулась на вакансію адміністратора в медичному центрі ''Беттертон'' в той же день змогли домовитись про співбесіду у режимі онлайн, привітлива HR розповіла всі особливості роботи та попросила розповісти і про себе (що я вважаю дуже правильним при знайомстві).
Погодили перший день знайомства з компанією, який теж пройшов дуже привітно та навчально. Погодили подальші зустрічі на яких я і далі знайомилась з компанією та особливостями роботи. По закінченню кожного дня були зустрічі з прикріпленим до мене керівником, який проходив пройдений мною матеріал. Ідеального заучування ніхто не вимагав, просто розуміння про що компанія, що вона пропонує та особливості роботи саме адміністратора, за потреби мені допомагали, пояснювали максимально простими та зрозумілими словами, за що дуже вдячна. Завжди могла підійти до когось та запитати, що не зрозуміло, ні разу не чула відмови, отримувала максимально комфортне спілкування.
Був навіть момент після заповнення анкети про себе, який мені навіть дуже сподобався, співробітники, які були відповідальні за моє навчання, пропонували і інші вакансії, які просто були мені якимось чином близькі по моїм вмінням та навичкам, що означає, що мою анкету гарно проаналізували та мені дійсно хочуть дати роботу.
В кінці міні-стажування був екзамен вже з директором компанії. Питання по факту, одразу видно, що директор зацікавлений як в процвітанні компанії так і в наданні роботи людині.
Після цього мене закріпили за одним з центрів, лікарі та адміністратори дуже привітні, завжди готові допомогти в будь-якому питанні. При помилках не критикують і пояснюють як потрібно було б зробити в тій чи іншій ситуації, допомагають виправити помилку.
Загалом працювати не важко, плюси:
- є вже прописані алгоритми (що ну дуже круто, оскільки на минулому місці роботи їх просто не було, із-за чого потрібно було самим щось вигадувати, після чого керівництво ще й давало тобі стусана), які потрібно просто прочитати та зрозуміти їх зміст, після чого якоїсь помилки просто неможливо допустити, якщо звичайно на них опиратись, а не надумувати щось своє.
- дуже класний колектив
- вчасна заробітна плата
- зручний графік
- зручне місцерозташування
- надання безкоштовного навчання

Негативні сторони компанії

---

Оцінки компанії

Колектив та корпоративна культура
  • Рейтинг 5/5
Відношення керівництва
  • Рейтинг 5/5
Робоче місце та умови праці
  • Рейтинг 5/5
Соціальний пакет та пільги
  • Рейтинг 5/5
Перспективи роботи в компанії
  • Рейтинг 5/5