Відгук про роботодавця «ROSHEN» Доданий: 31.10.24 17:14
Інші назви: Рошен
Сайт: roshen.com
Адреса: Україна, м. Ровно
Посада: Продавець-консультант
Дата початку роботи: 2024 г.
Дата звільнення: 2024 г.
Стартова зарплата: $20000
Фінальна зарплата: $25000
Корисність відгуку: 2 - 1 = +1
Немає
•пів години до і пів години після зміни ти маєш працювати безкоштовно. В 2024 це дикість
•година перерви також не оплачується, але немає гарантій що тебе на ці перерви відпустять
•є стандарти і правила, які порушують навіть керівництво. В конфліктній ситуації з покупцем будеш винен ти, не важливо діяв згідно стандарту або ні.
•штрафи. Постійні штрафи
•переоблік до 23-24 години ночі, навіть якщо тобі на 7 ранку на роботу
•при звільненні отримаєш 1/4 із зп.
•ЗП. 20% ставка , 80% премії. Дуже хитро
•збори, які не оплачують. Тести маєш періодично писати (1 година) теж не оплачується (обовʼязково в не робочі години ставлять).
•весь брак, бій , недостачі платять продавці з карману. Крадуть торти/шоколадки/цукерки/масло і все що криво стоїть. Те, що виявили при переобліку знімають с зп, а якщо торт/масло - скидається зміна .
•при переобліку часто не достає товару рівно на коробку/декілька. Зрозуміло, що це не крадіжка, а не вірний приход товору. Але знімуть з нас.
•якщо покупець розсипе горішки - платити нам. Якщо поламає шоколадку - платити нам. Якщо щось скажем покупцю - штраф і все одно за товар платити нам.
•важкі коробки, торти тягати кожен день дуже важко, але це нікого не бентежить.
•зміна акцій робиться після закриття і інколи можеш працювати з 7 до 23, а на наступний день знову з 7. Відчуття ніби ти раб
•можуть оштрафувати за не зроблену ротацію і в той самий час не давати можливість її робити.
•штрафують навіть якщо тебе немає на роботі або ти тільки прийняв зміну.
•маєш до кожного покупця підходити і навязуватись , пропонувати купу товару. В 2024. Це вже давно застарілий підхід до продажів , який навпаки тільки відлякує покупців.
Більше всього бісили крадіжки людей, постійні перепрацювання на годину мінімум та відношення керівництва до тебе як до раба. Ви вигадали правила- так слідуйте ним до кінця.
Велика зп тільки здається такою. Порахуйте свої справжні години , проведені на роботі і поділіть свою зп на ці години. Вийде середня зп звичайного продавця - консультанта , але не потрібно буде по 14 годин впахувати.
Зараз працює родич в магазині, і підтверджує ваші слова.
Графік ненормований. Затримки з вини магазина не оплачують, таксі щоб вспіти додому до комендантної години не коменсують.
Придираються до одягу,зачіски , макіяжу, навіть підошви взуття.
Стажори працюють як всі, а отримають набагого менше. На 30тисяч і премія треба ще вислужитися місяця 2 собі в мінус.
Каси не рахують продовж дня і чужі недостачі ділять на всіх хто сидів. Все що вкрали - теж твій карман. Охорона є не усюди. Неадекватні кругом.захисту немає.
Якісь тести, екзамени, вчити купу фігні накшталт на якій фабриці агар робили, в твій вихідний можуть вимагати по відеозвязку проходити якісь тренінги, щей в формі. Годин так 5. Більшість керівників як зазомбовані, диктують тези про відповідальність, про великий рошен і казку для людей. Клієнт це все. Тобто його гроші. Вижати з нього все до копійки.
Він швидко відбив бажання туди йти робити.
Да,работать надо много,но нигде не платят столько за ту работу что мы делаем.
Большую часть недостачи при переучете обычно списывают,коробками с вашей ЗП никто не высчитывал,не надо додумыыать)
А работа да,сложная,об этом говорят сразу на стажировке)