Відгуки про роботу. Чорний список роботодавців

Всього в наявності близько 20000 компаній та 150000 відгуків

Відгук про роботодавця «ROSHEN» Добавлен: 31.10.24 17:14

Основна назва: ROSHEN
Інші назви: Рошен
Сайт:
Адреса: Україна, м. Ровно
Рейтинг компанії:

Крупнейший украинский производитель кондитерских изделий. Около 25% всех отечественных сладостей выпускается на фабриках предприятия – Киевской , Винницкой, Мариупольской и Кременчугской области 💘
Автор(-ка): Katya (працював(-ла) у компанії і знає її зсередини)
Посада: Продавець-консультант
Дата початку роботи: 2024 г.
Дата звільнення: 2024 г.
Стартова зарплата: $20000
Фінальна зарплата: $25000

Немає

•пів години до і пів години після зміни ти маєш працювати безкоштовно. В 2024 це дикість
•година перерви також не оплачується, але немає гарантій що тебе на ці перерви відпустять
•є стандарти і правила, які порушують навіть керівництво. В конфліктній ситуації з покупцем будеш винен ти, не важливо діяв згідно стандарту або ні.
•штрафи. Постійні штрафи
•переоблік до 23-24 години ночі, навіть якщо тобі на 7 ранку на роботу
•при звільненні отримаєш 1/4 із зп.
•ЗП. 20% ставка , 80% премії. Дуже хитро
•збори, які не оплачують. Тести маєш періодично писати (1 година) теж не оплачується (обовʼязково в не робочі години ставлять).
•весь брак, бій , недостачі платять продавці з карману. Крадуть торти/шоколадки/цукерки/масло і все що криво стоїть. Те, що виявили при переобліку знімають с зп, а якщо торт/масло - скидається зміна .
•при переобліку часто не достає товару рівно на коробку/декілька. Зрозуміло, що це не крадіжка, а не вірний приход товору. Але знімуть з нас.
•якщо покупець розсипе горішки - платити нам. Якщо поламає шоколадку - платити нам. Якщо щось скажем покупцю - штраф і все одно за товар платити нам.
•важкі коробки, торти тягати кожен день дуже важко, але це нікого не бентежить.
•зміна акцій робиться після закриття і інколи можеш працювати з 7 до 23, а на наступний день знову з 7. Відчуття ніби ти раб
•можуть оштрафувати за не зроблену ротацію і в той самий час не давати можливість її робити.
•штрафують навіть якщо тебе немає на роботі або ти тільки прийняв зміну.
•маєш до кожного покупця підходити і навязуватись , пропонувати купу товару. В 2024. Це вже давно застарілий підхід до продажів , який навпаки тільки відлякує покупців.
Більше всього бісили крадіжки людей, постійні перепрацювання на годину мінімум та відношення керівництва до тебе як до раба. Ви вигадали правила- так слідуйте ним до кінця.
Велика зп тільки здається такою. Порахуйте свої справжні години , проведені на роботі і поділіть свою зп на ці години. Вийде середня зп звичайного продавця - консультанта , але не потрібно буде по 14 годин впахувати.

Оцінки компанії

Колектив та корпоративна культура
Відношення керівництва
  • Рейтинг 1/5
Робоче місце та умови праці
Соціальний пакет та пільги
  • Рейтинг 3/5