Відгуки про роботу. Чорний список роботодавців

Всього в наявності близько 20000 компаній та 150000 відгуків

Відгук про роботодавця «ROSHEN» Добавлен: 18.11.24 18:56

Основна назва: ROSHEN
Інші назви: Рошен
Сайт:
Адреса: Україна, м. Київ, Васильківська 100А
Рейтинг компанії:

Крупнейший украинский производитель кондитерских изделий. Около 25% всех отечественных сладостей выпускается на фабриках предприятия – Киевской , Винницкой, Мариупольской и Кременчугской области 💘
Автор(-ка): Валерия (працював(-ла) у компанії і знає її зсередини)
Дата початку роботи: Липень 2022 г.
Дата звільнення: Листопад 2024 г.

Робота гарна, якщо нормальне відношення з сторони керуючої до персоналу

Я пропрацювала в "Рошені" продавцем-консультантом приблизно три роки. За цей час я працювала з різними керівниками, але останній рік працювала з Новіковою Світланою, і це просто жах. Людина одягла собі "корону" на голову і вирішила, що їй дозволено все. Я не кажу про систему штрафів, хоча варто зазначити, що їх переважно отримують ті, хто їй не подобається із персоналу. Однак я хочу сказати саме про те, що вона дозволяє собі ображати персонал в особистий адрес. Коли я намагалася поговорити з нею про це, вона просто казала, що це жарти, і що вона не винна в тому, що я їх не розумію. На моїй пам’яті через це звільнилося троє людей, адже вона не вміє дотримуватися субординації. Я неодноразово просила, щоб мене перевели до іншого магазину, оскільки не могла з нею працювати, але мені в цьому відмовили.
Також хочу розповісти, як Світлана бере пояснювальні з персоналу за порушення стандартів, хоча сама порушує багато з них. В магазині робиться повний безлад, так як керуюча не за чим не слідкує, вона цілий день сидить у кабінеті та ходить курити кожні 10 хвилин, ну ще спостерігає за тими хто їй не подобається щоб ставити КЄПИ. За всім намагаються слідкувати заступники, але якщо керуючий байдуже на те що твориться у магазині, чому їх воно має турбувати. Такого відношення до роботи за свої 3 роки я від жодної керуючої не бачила.
Ще неодноразово Світлана дозволяла викладати на вітрину прострочений зефір, хоча її попереджали про терміни його придатності, і це було свідоме рішення. Також було помічено, що коли в магазині йде масло або згущене молоко плюсом, Світлана забирає його собі. Нещодавно був випадок, коли покупець розсипав на підлогу два стакана драже, Світлана сказала виставити їх назад на вітрину, і люди купували відкритий товар із підлоги. Був випадок коли я була у відпусті і Світла самостійно замість мене розписалась в моїх КЄПАХ. Були такі випадки, коли вона могла вийти в зал і почати кричати на тебе прямо перед покупцями. Чому якщо хтось з тих хто їй не подобаються роблять помилки то вона їх одразу штрафує, а своїм улюбленцям вона усе прощає. Я могла б ще дуже багато чого розповісти, але не знаю чи є в тому сенс, надіюсь на те що на це звернуть увагу і щось з цим зроблять, бо чого із за однієї ненормальної людини, мають звільнятись люди.

Оцінки компанії

Колектив та корпоративна культура
Відношення керівництва
  • Рейтинг 1/5
Робоче місце та умови праці
Соціальний пакет та пільги
  • Рейтинг 5/5