Відгуки про роботу. Чорний список роботодавців

Всього в наявності близько 20000 компаній та 150000 відгуків

Відгук про роботодавця «Бородянський центр соціально-психологічної реабілітації» Доданий: 21.12.24 20:35

Основна назва: Бородянський центр соціально-психологічної реабілітації
Інші назви: Бородянський ЦСПР
Сфера діяльності: Послуги: Державна служба, громадські організації
Сайт:
Телефони: +38(068) 325-17-22; +38(066) 108-95-81;+38(096) 275-63-54
Ел. пошта: [email protected]
Адреса: Україна, м. Київ, Бородянка
Рейтинг компанії:

Надання психологічної та соціальної реабілітації ветеранам та членам їх родин
Автор(-ка): Вікторія (працював(-ла) у компанії і знає її зсередини)
Посада: психолог
Дата початку роботи: 2024 г.
Дата звільнення: 2024 г.
Стартова зарплата: $250
Фінальна зарплата: $250

Справа - найважливіша справа з усіх

Неможливо стояти осторонь всього що відбувається у державі на всіх рівнях. Але кожний має говорити про свій. Професіональний психолог, віддаю своїй справі все життя і всю себе. Завжди хотіла допомогати саме ветеранам і вважаю цю роботу надважливою. В центрі працювала кілька місяців і все було чудово: розвиток по всіх напрямах, робота з ветеранськими організаціями, які є дуже ресурсні і вкладали в роботу час та гроші, міжнародні парнери та гранти, допомога, наради та цікаві події. Але ж все це закінчилося дуже несподівано з призначенням зверху нового директора — Антона Волошка. Я не можу і не буду цюратися висловів, бо зараз не той час. Це бидло-гопота, асоціальна закомплексована людина яка ніколи не працювала в соціально важливих проектах розпочала свій шлхя з того, що направило партнерським організаціям направив листи, про скасування співпраці аргументуючи технічними проблемами (в центрі на момент мого звільнення нема опалення). Ніяки заходи не проводяться. За державний кошт простой будівлі в 5000 кв. метрів. Зараз створюється новий штатний розклад. Все робиться з розрахунку що державна установа стане критичною інфраструктурою і зможе бронювати чоловіків. Новий штатний розклад передбачає 100 працівників. Зарплати смішні. Реабілітологи центру не передбачені директором в новому штатному розписі і їх послуги не потрібні центру. Про це відкрито заявляє цей недолік. Ветерани, які до них приїздять на процедури вже помітили, що щось дивне в центрі відбувається. Центр заглох. В прямому сенсі цього слова. Ви собі не уявляєте які були плани і які брейншторми проводилися все літо. Котельню тільки 12 грудня запустили. З тим що більшість установ почали опалення до 30 жовтня. Працівники центру фактично нічого не роблять, бо ця невдаха некомпетентна ставити задачі. Жодної колективної наради не проведено за більше 2 місяців. Крендель по одному в кабінет викликає та доручення персональні роздає. Доручення не увязуються одне з одним і тому ніякої системної роботи та розбудову діяльності за положенням не відбувається. Люди розуміють це та звільняються. Єдини люди які могли заниматися науковою та освітньою діяльністю передбаченою полоденням та КВЕДами та мали наукові ступені вже звільнилися. Зібрати таку команду з такими зарплатами і керівництвом-посміховиськом буде неможливо. Все що цікавить бидло — працевлаштування ухилянтів і зараз вже 2 юристи працюють саме над цим. Як це буде виглядами в очах ветеранів нікого не цікавить. Бо в паралелі вже ведеться робота та роздаютсья обіцянки, впевнена що з відома та одобрення заступників міністра в Міністерстві Ветеранів, як мінімум погоджено з Велічко. Що в державі відбувається? Можливо я чогось в цьому житті не розумію. Хлопці воюють, а такі самодури на місцях знецінюють всі здобутки тих, хто хоч щось корисне прагне зробити і на все це закриваються очі державних діячів з відповідальних міністерств. Не приходіть сюди працювати, поки це посмиховисько та самодура Антона Волошка не буде звільнено.

Оцінки компанії

Колектив та корпоративна культура
  • Рейтинг 2/5
Відношення керівництва
  • Рейтинг 1/5
Робоче місце та умови праці
  • Рейтинг 3/5
Соціальний пакет та пільги