Відгук про роботодавця «Бородянський центр соціально-психологічної реабілітації» Доданий: 18.04.25 11:48
Інші назви: Бородянський ЦСПР
Сфера діяльності: Послуги: Державна служба, громадські організації
Сайт: www.facebook.com
Телефони: +38(068) 325-17-22; +38(066) 108-95-81;+38(096) 275-63-54
Ел. пошта: borodyanka-cspr@ukr.net
Адреса: Україна, м. Київ, Планетарна 20
Посада: психолог
Дата початку роботи: 2024 г.
Дата звільнення: Жовтень 2024 г.
Стартова зарплата: $200
Фінальна зарплата: $200

Нема жодних позитивних відгуків, бо найновіша будівля з можливостями стоїть пуста
Як професійний психолог, який присвятив свою кар'єру допомозі людям, особливо ветеранам, вважаю своїм обов'язком поділитися досвідом роботи в Бородянському центрі.
Раніше центр активно розвивався у всіх напрямках: налагоджена співпраця з ветеранськими організаціями, міжнародними партнерами, отримання грантів, проведення корисних заходів. На жаль, з призначенням нового директора Антона Волошка ситуація кардинально змінилася у гірший бік.
Новий керівник, який не має жодного досвіду в соціально важливих проектах, розпочав з розірвання партнерських відносин, пояснюючи це технічними проблемами (відсутністю опалення). Наразі в центрі з площею 5000 кв. метрів не проводяться жодні заходи — повний занепад.
Директор проводить сумнівні слідчі дії та допити працівників. Замість колективних нарад, які не проводилися вже більше 2 місяців, практикує індивідуальні виклики в кабінет, де роздає неузгоджені між собою доручення, що унеможливлює системну роботу закладу.
Створюється новий штатний розклад на 100 працівників із низькими зарплатами, при цьому реабілітологи, життєво необхідні для ветеранів, не передбачені в новій структурі. Про це відкрито заявляє сам директор, який, за чутками, є інвалідом дитинства з психічними відхиленнями.
Працівники фактично нічого не роблять через некомпетентність керівництва. Науковці, які мали відповідні ступені та могли розвивати освітню діяльність згідно з положенням центру, вже звільнилися. З такими умовами та низькими зарплатами зібрати кваліфіковану команду буде неможливо.
Опалення запустили лише 12 грудня, тоді як більшість установ розпочали опалювальний сезон до 30 жовтня. Єдине, що цікавить нове керівництво, — працевлаштування ухилянтів, над чим уже працюють 2 юристи.
Як такі дії виглядатимуть в очах ветеранів, схоже, нікого не цікавить. Цей безлад, очевидно, погоджено на рівні Міністерства Ветеранів, можливо, із заступником міністра Велічко.
Що відбувається в державі? Поки наші захисники ризикують життям на фронті, некомпетентні керівники на місцях знищують усі здобутки тих, хто намагається робити щось корисне.
Не рекомендую приходити сюди працювати, доки це посміховисько Антона Волошка не буде звільнено з посади.