Відгук про роботодавця « Factum Group » Доданий: 29.12.24 22:36
Сфера діяльності: Послуги: Маркетинг, реклама, креатив, просування, аналітика
Телефони: 0938508492; 0635228657; 0674664641
Адреса: Україна, м. Чернігів
Посада: фахівець з інтерв.ювання
Дата початку роботи: Лютий 2019 г.
Дата звільнення: Травень 2020 г.
Соц пакет, графік роботи складати можна так, як зручно.
Чернігівське керівництво, а саме контролер Жилинська Валентина залишає бажати кращого!Прикриваючись люб.язністю і розумінням, у цієї людини нема взагалі адекватного, людського ставлення до колег. Постійно груба,гучна, безпідставно завжди когось звинувачує, принижує, дозволяє собі підіймати голос на колег, які її старші, без всякої поваги.До того ж професійно поступається контролеру,якого вона вижила з цієї посади.Процвітає панібратство, кумівство, одна одну прикривають, вигоражують.Компанія перетворилась на концтабір, хоча раніше була однією із найуспішніших, найрейтингових компаній.Дуже шкода, що через таких людей страждає імідж самої компанії і Дубінського І.О, якого я поважаю.Треба прийняти міри, бо скоро всі оператори потікають до більш позитивних і людяних керівників.Ставлення до колег, як до рабів це якось неправильно.Якщо людина себе поважає, не рекомендую тут працювати.