Відгук про роботодавця «E-Groshi» Доданий: 31.01.25 12:12
Інші назви: ТОВ «ФІНАНСОВА КОМПАНІЯ "Є ГРОШІ КОМ"»
Сайт: e-groshi.com
Адреса: Україна, м. Дніпро
Дата початку роботи: Липень 2023 г.
Дата звільнення: Лютий 2024 г.
Зручний офіс, комфортне робоче місце, нагородження найкращих співробітників, вилазки на відпочинок, на природу з колективом, тренінги, коучинг, непогана зарплата
Я бачу, що тут відгуки навкручені самою компанією, я була особисто свідком цього, коли працювала там, це очевидно. Тому давайте реально негативний бік:
ШТРАФИ - спочатку все було адекватно і штрафи були за значні помилки, але після це пішло в абсурд, дійшло до штрафу за мат в офісі (1000грн), і варто врахувати, що керівник сам матюкається не гірше своїх підлеглих.
ПЕРЕРОБКИ - якщо влаштовуєтеся сюди, ви повинні бути готові до того, що у випадку, коли у вас не йде план, доведеться залишатися на годину-дві по буднях, а також це 100% вихід у суботу як мінімум на 5 годин. Може бути й таке, що ви взагалі весь місяць працюватимете 6/1.
А якщо не дай боже вас занесе у відділ навчання, знайте, що гарантовано працюватимете 7 днів на тиждень, можливо ще й ночами, без перебільшення.
ВІДСУТНІСТЬ ЛІКАРНЯНИХ – не вірте, якщо вам розповідають, що тут можна взяти лікарняні, ще й оплачувані, це неправда. Не знаю, цілком можливо, що зараз у них щось змінилося, але в період моєї роботи там мене не відпустили, коли я була хвора. Вийшло так, що я захворіла і відпросилася додому лікуватися, на третій день мого лікування мене змусили вийти на роботу, адже треба робити план.
НЕПОВАГА ВИБОРУ І ДУМКИ СПІВРОБІТЦЯ - все просто: коли ви говорите про те, що вам щось не подобається, ймовірність того, що це візьмуть до уваги, дуже мала. деякі керівники кажуть "немає незамінних". але! у випадку, якщо ви заговорите про звільнення по власному, почнуть тиснути, тиснути на ваше почуття провини, намагатимуться всіляко "перевзути", наплювавши на те, що ви їм кажете і на те, що ви думаєте.
ГРОШІ НА ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ – це взагалі окрема тема, скидатися ген директору по 1000-1500 грн на день народження – це неадекватно. і нікого не хвилює, чи є у вас ці гроші чи ні.
ВІДСУТНІСТЬ МОЛОКА У КАФЕМАШИНІ - це, звичайно, не трагедія, але все одно смачної кави ви там не поп'єте. якщо робити американо, якість зерен гидке, пити неможливо. але, як варіант, можна ганяти чаї.
ось так, друзі, всі мінуси, що були на моїй пам'яті, я виклала. далі вирішувати вам.