Отзыв о работодателе «Неотепло ТОВ» Добавлен: 03.04.25 11:58
Другие названия: ТОВ Неотепло 38566224
Сфера деятельности: Услуги: Инженерные системы зданий
Телефоны: +380674481909, +380973222966
Дата начала работы: 2024 г.
Дата увольнения: 2025 г.
Нічого позитивного
Нікому не рекомендую цю компанію Неотепло
Ми замовили у них тепловий насос і монтаж системи опалення з фанкойлами. Коли продавали обладнання, телефонували по кілька разів на день, квапили з оплатою, були дуже зацікавлені. Але після того, як ми придбали у них насос майже за мільйон гривень, ставлення кардинально змінилося. Монтаж затягнули на роки. Постійно переносили терміни, скидали виклики, тижнями ігнорували, обіцяли приїхати — і не приїжджали.
Фанкойли встановили неправильно, роздовбали стіни, пообіцяли переробити — приїхали, розібрали і знову поїхали, лишивши все в хаосі. Вже місяць не виходять на зв’язок. Від нас слухавку не беруть, а коли дзвонимо з інших номерів - одразу беруть слухавку.. Насос досі не працює нормально — система видає помилки, фанкойли не запущені, завершення робіт постійно відкладається. Складається враження, що вони просто перестали цікавитись нами як клієнтами, бо знаходять «жирніших».
Ми дуже шкодуємо, що зв’язалися з цією компанією. Жодної відповідальності, повної відсутність сервісу й зневага до клієнта після отримання грошей. Не радимо нікому.