Відгук про роботодавця «Сторгом» Доданий: 22.05.25 07:52
Адреса: Україна, м. Київ, Василя Верховинця, 12
Дата початку роботи: 2023 г.
Дата звільнення: 2025 г.
Корисність відгуку: 4 - 10 = -6
Як і писали нижче, позитив один - люди, що там працювали та працюють, але не всі)
Нічого доброго в даній компанії немає. Починаючи від керівників, закінчуючи задачами які ти повинен вирішувати сам без допомоги. Багато негативу від клієнтів через довгі відправки, невірні ціни на сайті, некоректна наявність товару і багато іншого цікавого.
Що ще цікавого? Говорять одне, а роблять інше, класика.
Якщо тебе звільняють то без конкретних причин та за один день, оформлення як такого немає, тому 2 тижні ти не відпрацьовуєш. Інколи хамовите ставлення директора та двостороннє спілкування з HR ( має звичку змінювати маски залежно від ситуацій в компанії ).
Кожному вирішувати де працювати, але витрачати свої нерви не рекомендую!
Але ти не знала(( Бумеранг миттєвий виявився неприємним, але знай, що він буває ще й болючим. Роби висновки, а не використовуй свої звичні брудні маніпуляції. Але висновки і ти- це дві прямі, які не пересікаються. Це твої граблі, вчись)
Це правда провал. Твій. Особистий.
Головне, не зупиняйся! Цікаво наскільки глибоко ти проб'єш це дно ще далі чи вже дніще...
Ганьба і сором(((((
У зв’язку з появою в інформаційному просторі анонімного коментаря, що містить критичні висловлювання на адресу компанії, де я раніше працювала, та з огляду на те, що деякі особи почали пов’язувати цей допис із моїм ім’ям, вважаю за необхідне публічно прояснити ситуацію.
Я, Катруся Юріївна, НЕ є автором цього коментаря і НЕ маю до нього жодного стосунку.
Такі припущення — це відверта маніпуляція і безпідставне звинувачення.
Так, я більше не є частиною цієї компанії. Але навіть після завершення співпраці залишаюсь вірною своїм цінностям: професійній етиці, відповідальності за слова та повазі до людей, з якими мала честь працювати. Я вдячна команді за спільний досвід, а керівництву — за підтримку й допомогу в робочих питаннях.
Я звикла говорити відкрито і чесно, і точно не ховаюся за анонімністю — це не в моєму стилі.
Прошу тих, хто дозволяє собі безпідставні домисли, утриматися від публічного поширення хибної інформації. Якщо у вас є запитання — звертайтеся напряму, я відкрита до діалогу.
Також звертаюся до керівництва з проханням з’ясувати, хто насправді стоїть за подібними ганебними дописами. Це шкодить не лише окремим працівникам, а й іміджу компанії загалом.
І ще — мені справді хотілося б подивитися в очі тим "анонімним писарям" :)
Хто має що сказати — скажіть це вголос.
Дякую всім, хто знає мене особисто — за довіру, підтримку та здоровий глузд.
І наостанок:
Мовчання — не завжди згода. Але витримка — це ознака тих, хто знає собі ціну.
Я йду далі з відкритим серцем і чистою совістю — без тіней за спиною.
З повагою,
Катруся Юріївна
Чи то пані HR дала команду разом з одним директором "фас", і ви одразу побігли писати, ще скажіть що затримок немає, і товар завжди вчасно приїжджає, і що немає ситуацій коли склад каже: ой не найшли товар, робіть що хочете. Спроба захиститися гарна, але повністю провальна)
Це не Катерина, а ви далі сидіть і переодягайте свої маски)
Так, робота це не тільки годинні чаювання між сеансами тенісу! Ще інші задачі робочі є, які потрібно виконувати без допомоги, бо це не дитячий садочок і ми дорослі і самостійні! :)
1. Люди в компанії хороші. Гут.
2. Керівники нехороші. Не гут.
3. Задачі - потрібно виконувати без допомоги! Жах.
Ох, без додаткових запитань зрозуміло чому менеджера К.К. звільнили!
п.3 - це знущання над людьми!)) Уявіть тільки собі - сам повинен працювати, без допомоги! Жах)
Згоден, іспанський сором...
Испанский стыд!!!!!!
Жди бумеранг! Он обязательно вернётся к тебе)
Прикро, що Ви не маєте змоги залишити своє ім'я, бо це суттєво би вплинуло на нашу поточну комунікацію! Я елементарно мала би змогу ПРЕДМЕТНО відповісти на Ваш відгук, а так... немає про що вести діалог. Я завжди "за" ПРОЗОРУ та ОБ'ЄКТИВНУ комунікацію. Негативити/скиглити із-за "кущів", анонімно це - не по-дорослому))) Щиро бажаю Вам зростати професійно та особистісно! Щасти)