Відгук про роботодавця «Darwinland» Доданий: 26.09.25 10:35
Інші назви: дарвин ленд, дарвин лэнд, дарвін ленд, дарвінленд
Сфера діяльності: Послуги: Освіта, тренінги, сертифікація
Сайт: darwinland.com
Телефони: +38 (099) 390 15 55, +38 (067) 351 55 50, +38 (063) 154 70 48
Дата початку роботи: 2025 г.
Дата звільнення: 2025 г.
Корисність відгуку: 1 - 0 = +1
немає
Це не школа, це контора, в якій зібралися брехливі працівники, які не несуть нічого цінного, ні в компанію, ні в масси, начальниця департаменту HR, Віка, дуже двулика і не зрозуміла особа, яка виїжджає на роботі інших, сама при цьому тільки розказує казки, яка вона компетента і профі, хоча на справді, не зрозуміло, чому її тримають там, Іра, яка просто ставить не зрозумілі плани своїм менеджерам і не розуміє, що для мотивації треба не тільки кнут, а й пряник, ще одна Іра, яка хоче від викладачів які працюють за копійки, реально, Оксфордські навички і вимоги, якщо резюмувати кортко, риба гниє з голови і є надія, що або цих людей замінять і відповідно покращать репутацію компанії, або ж ця контора рано чи пізно лопне як бульбашка.

На жаль, на цьому позитивні враження закінчуються. Мені щиро шкода часу, який я витратила на співбесіду в цій компанії.
Співбесіду проводили дві співробітниці на ім’я Ірина. Під час розмови вони переглядалися між собою, переписувалися та періодично усміхалися, що створювало відчуття обговорення кандидата прямо під час інтерв’ю. Це виглядало непрофесійно та не дуже коректно.
Також питання здалися доволі шаблонними та поверхневими. На уточнююче питання щодо заробітної плати прозвучала відповідь: "Ми не можемо назвати цифру, оскільки підписали NDA".
Загалом враження від процесу співбесіди залишилося негативним.
Не рекомендую витрачати свій час на участь у співбесіді в цій компанії.