Відгук про роботодавця «Дім Кави» Доданий: 23.04.26 19:24

Сфера діяльності: Послуги: Харчування: кафе, ресторани, fast-food
Сайт:
Телефони: 098 651 3583
Адреса: Україна, м. Київ, Степана Бандери 21

Кав’ярня та заклад кавової культури, де готують напої на основі кави Blaser Café. Також здійснюється продаж зернової кави, кавоварок, кавового обладнання та супутніх товарів. Окрім роботи кав’ярні, компанія має магазин та інтернет-продаж продукції.
Автор(-ка): Тіна (працював(-ла) у компанії і знає її зсередини)
Посада: Бариста
Дата початку роботи: Вересень 2024 г.
Дата звільнення: 2026 г.
Стартова зарплата: $690
Фінальна зарплата: $340

* Хороший колектив — люди, з якими працюєш щодня. Це більше залежить від команди, ніж від самої компанії.
* Зручний графік саме по годинах роботи протягом дня.
* Безкоштовна кава для співробітників під час зміни та знижки на продукцію компанії.

Не рекомендую , найгірше моє місце роботи 💀 Обговорення за спиною (зовнішності, волосся та одягу), образи маніпулятивне спілкування. Обізвати людину БОМЖЕМ за спиною бо вона працює в crocs 😂(можна було просто в поспілкуватися прямо, що не подобається)
Зарплата не відповідає тому, що обіцяють. По факту виходить значно менше, ніж озвучують на старті. 50 грн ставка за час , спочатку обіцяють 5% від продажів, а по факту після стажування 2,5%, аргументуючи, що ви з напарником ділите. Зарплата в два рази менша ніж обіцяють, можуть «премією» докидати, але потім маніпулювати цим, і просити без твого бажання вийти на інші точки та інше. На стажуванні обіцяють 1000 грн платити, бо факту комусь 600 заплатять.Ти ще й офіціант, прибираєш і розносиш замовлення, (на співбесіді, що це головний обов’язок не обговорювалось) Є нав’язування думки, що це “найкраща кав’ярня 😂”, і знецінення інших місць роботи. Якість кави нестабільна, інколи трапляються перепалені зерна або нерівномірне обсмаження. Улюблена робота керівництва сидіти на камерах та слухати про, що співробітники говорять. Також всі звільняються з скандалами.

Оцінки компанії

Колектив та корпоративна культура
  • Рейтинг 3/5
Відношення керівництва
  • Рейтинг 1/5
Робоче місце та умови праці
  • Рейтинг 2/5
Соціальний пакет та пільги