Отзыв о работодателе «Дім Кави» Добавлен: 23.04.26 19:24
Сайт: domkofe.com.ua
Телефоны: 098 651 3583
Адрес: Украина, г. Киев, Степана Бандери 21
Должность: Бариста
Дата начала работы: Сентябрь 2024 г.
Дата увольнения: 2026 г.
Стартовая зарплата: $690
Финальная зарплата: $340
* Хороший колектив — люди, з якими працюєш щодня. Це більше залежить від команди, ніж від самої компанії.
* Зручний графік саме по годинах роботи протягом дня.
* Безкоштовна кава для співробітників під час зміни та знижки на продукцію компанії.
Не рекомендую , найгірше моє місце роботи 💀 Обговорення за спиною (зовнішності, волосся та одягу), образи маніпулятивне спілкування. Обізвати людину БОМЖЕМ за спиною бо вона працює в crocs 😂(можна було просто в поспілкуватися прямо, що не подобається)
Зарплата не відповідає тому, що обіцяють. По факту виходить значно менше, ніж озвучують на старті. 50 грн ставка за час , спочатку обіцяють 5% від продажів, а по факту після стажування 2,5%, аргументуючи, що ви з напарником ділите. Зарплата в два рази менша ніж обіцяють, можуть «премією» докидати, але потім маніпулювати цим, і просити без твого бажання вийти на інші точки та інше. На стажуванні обіцяють 1000 грн платити, бо факту комусь 600 заплатять.Ти ще й офіціант, прибираєш і розносиш замовлення, (на співбесіді, що це головний обов’язок не обговорювалось) Є нав’язування думки, що це “найкраща кав’ярня 😂”, і знецінення інших місць роботи. Якість кави нестабільна, інколи трапляються перепалені зерна або нерівномірне обсмаження. Улюблена робота керівництва сидіти на камерах та слухати про, що співробітники говорять. Також всі звільняються з скандалами.