Отзыв о работодателе «New Brain» Добавлен: 11.07.26 00:18
Другие названия: New Brain школа иностранных языков
Сфера деятельности: Услуги: Образование, тренинги, сертификация
Сайт: newbrain.com.ua
Телефоны: 093 192 8096
Дата начала работы: 2026 г.
Дата увольнения: 2026 г.
Полезность отзыва: 1 - 0 = +1
Не було
Під час роботи я не відчула поваги з боку керівництва. Замість конструктивного зворотного зв’язку могли звучати образи, нецензурна лексика та принизливі висловлювання, які називали “мотивацією”. Такий стиль спілкування створює токсичну атмосферу та негативно впливає на бажання працювати.
Окремо хочу згадати графік роботи. Формально він становив 6 робочих днів на тиждень, але навіть у свій єдиний вихідний , від працівників очікували, що вони будуть постійно на зв’язку та відповідатимуть на всі повідомлення. Відсутність відповіді навіть у вихідний день могла призвести до звільнення.
Крім того, щосуботи проводилися обов’язкові наради тривалістю близько двох годин. Навіть якщо субота була вашим вихідним днем, участь у цих зустрічах, була обов’язковою. Неявка також призводить до звільнення.
Також звільнення могло відбутися буквально одним днем, без належного ставлення до працівника. На етапі співбесіди та адаптації все виглядає дуже привабливо, але реальність, з якою зіткнулася я, виявилася зовсім іншою.
Це мій особистий досвід. Саме тому я не можу рекомендувати цю компанію людям, які цінують поважне ставлення, професійну комунікацію, здоровий баланс між роботою та особистим життям і стабільність.