Венбест
Інші назви: Venbest
Сфера діяльності: Послуги: Охорона
Регіони роботи: Київ, Бахмач, Біла Церква, Вінниця, Дніпро, Донецк, Житомир, Запоріжжя, Івано-Франківск, Кам’янец-Подільськ, Кременчуг, Кривий Ріг, Луганськ, Луцьк, Львів, Миколаїв, Одеса, Полтава, Ровно, Сєвєродонецьк, Суми, Умань, Харків, Херсон, Хмельницький, Черкаси
Сфера діяльності: Послуги: Охорона
крупнейшая в Украине частная охранная компания
Вкажіть свою адресу електронної пошти для передплати нових відгуків та коментарів про компаніюВенбест
Відгуки про компанію «Венбест» Усього: 2
Усі Київ Бахмач Біла Церква Вінниця Дніпро Донецк Житомир Запоріжжя Івано-Франківск Кам’янец-Подільськ Кременчуг Кривий Ріг Луганськ Луцьк Львів Миколаїв Одеса Полтава Ровно Сєвєродонецьк Суми Умань Харків Херсон Хмельницький Черкаси
23.07.20 10:26
Олександра Глощина,
м. Луцьк
Працюю четвертий рік, хороша фірма, платять справно, колектив приємний, начальство чудове також, головне - що не виперли як деякі фірми під час карантину. Дякую!
Для мене немає
19.07.20 18:43
Гриша Не буду писати,
м. Луцьк
Тілько влаштувався. Робота непроста, але не зря ж на неї не всіх беруть.Ніхто мене не заставляв писать, просто вирішив поділитися - хто думає охоронцем в Луцьку - в Венбесті самі норм умови. У мене все.
поки не замітив