BLANCHE
Сфера діяльності: Торгівля: Меблі та предмети інтер'єру
Сайт: www.blanche.com.ua
Сфера діяльності: Торгівля: Меблі та предмети інтер'єру
Сайт: www.blanche.com.ua
Производство и реализация мягкой мебели
Вкажіть свою адресу електронної пошти для передплати нових відгуків та коментарів про компаніюBLANCHE
Відгуки про компанію «BLANCHE» Усього: 93
28.03.25 15:52
Працівник Бланше
Позитивних сторін 0
Жах,жах і ще раз жах. Поваги до співробітників немає,робочі місця брудні навіть крісла робочі побиті подерті та криві. Зп затримують,безліч причин назвуть аби виплатити пізніше
05.10.23 18:42
Валентин
Працюю тут півроку столяром. Хороше чисте місце роботи, дружній колектив, гнучкий графік. Подобається, що є можливість кар'єрного зростання, навчання новим навичкам.
немає
30.09.23 14:22
Павел
Работаю уже больше года на сборке. Меня все устраивает, высокие требования к качеству, проффесионалное оборудование, есть спецодежда
все устраивает
28.09.23 20:11
Віталій
Стабільність, впевненість у завтрашньому дні. Чисте, велике виробництво
23.09.23 18:25
Павло
Замовлення надходять регулярно нема простоїв, значить і заробляти можна. Мене поки все влаштовує.
все ок
19.09.23 16:11
Наталя
Працювала менеджером, звільнилась бо переїхали. Зі мною повністю розрахувалися. Розійшлись на хорошій ноті
30.07.23 16:42
Юрій
Працюю поролонщиком. Молодий колектив, при цьому дуже доброзичливий, кожен співробітник готовий допомогти. Достойна заробітна плата
25.07.23 18:26
Саша
Работаю третий год на этой фабрике тимлидом. На мое мнение, на много больше плюсов чем минусов. Много нюансов и деталей после освоения которых Вы будете профессионалом в области мебельной индустрии.
20.07.23 15:46
Максим О
Працюю конструктором. За час роботи я спостерігаю як компанія розвивається у плані розширення модельного ряду, покращення асортименту. Є свої нюанси, як і всюди, але мені подобається моє місце роботи.
мені подобається
14.07.23 19:13
Борис
Получаю нормальну зп як для маляра. Легко найти общий язик з колегами та керівництвом
все влаштовує