BLANCHE
Просмотры: 20505
Сфера деятельности: Торговля: Мебель и предметы интерьера
Сайт: www.blanche.com.ua
Просмотры: 20505
Производство и реализация мягкой мебели
Укажите свой адрес электронной почты для подписки на новые отзывы и комментарии о компании BLANCHE
Отзывы о компании «BLANCHE» Всего: 92
05.06.23 19:13
Андрій,
У компанії я 2 роки. У нас, в принципі, можна непогано заробити. Для цього зробили всі умови. Було б бажання,як кажуть). З ЗП не кидають.
все влаштовує
28.05.23 19:49
Олена,
Влаштувалась швеєю, начебто все влаштовує. Прийняли до колективу дружно, на перших етапах колеги допомагали. Зарплата цілком достойна, все залежить від виробітку. Працюю офіційно.
все добре
24.05.23 15:50
Саша,
Работаю сборщиком. Условія нормальні, кращі ніж на попередніх виробництвах. ЗП конкурентна видають вовремя. Але бувають місяці з великими нагрузками
немає
30.03.23 14:00
Ірина,
Працюю менеджером з продажу. Молодий, дружній колектив, своєчасна заробітна плата, на цій роботі хочеться працювати та розвиватися, оскільки компанія не стоїть на місці і постійно рухається вперед)))
не пам"ятаю
25.03.23 22:25
Валентина,
Колектив менеджерів жіночий на 100%)
Все влаштовуе
23.03.23 04:33
Антон,
Красиво во дворе
Все отзывы здесь накручены и неправдивы,данная компания это самое страшное место работы в моей жизни за 40 лет!!!! Единственные плюсы это состояние самой фабрики,и на етом плюсы заканчиваются,постоянная...»
21.03.23 00:27
Ольга,
Працюю менеджером з продажу. Всі необхідні умови для роботи: гарні шоу-руми, якісний продукт, клієнти. Зарплата ставка +% виплачують вчасно.
все ок
16.03.23 23:48
Ніна,
Працюю швачкой. Сначала трудно було але помагали і вчили. Потім рука набилась стало легше. Закази є роботою завантажені. Зарплата вчасно.
нема
01.03.23 18:58
Іван,
Як на любому заводі скіки зробив скіки отримуєш. Фабрику построїли як для людей чисто тепло даже кофеапарат поставили. Главне платять кожен місяць вчасно.
не було
23.02.23 20:10
Роман,
Работаю сборщиком на лінії. Дуже контролюють дисципліну і якість виконання з цим тут строго, а так нормальна фірма гроші платять.