Группа компаний Вольф
Інші назви: "типография Самурай", "Типография Горячих Тиражей"
Сфера діяльності: Послуги: Преса, видавнича діяльність, Інтернет-видання
Сайт: www.wolf.ua
Регіони роботи: Київ, Запоріжжя, Харків
Сфера діяльності: Послуги: Преса, видавнича діяльність, Інтернет-видання
Сайт: www.wolf.ua
Регіони роботи: Київ, Запоріжжя, Харків
Типография
Вкажіть свою адресу електронної пошти для передплати нових відгуків та коментарів про компаніюГруппа компаний Вольф
Відгуки про компанію «Группа компаний Вольф» Усього: 186
20.01.25 15:28
Аліна,
Дружний і згуртований колектив. Можливість кар'єрного зростання та розвитку у сфері діяльності.
не було
16.01.25 15:46
Оксана,
Сучасна компанія з хорошими умовами роботи. Керівництво добре ставиться до своїх співробітників
все чудово
12.01.25 14:50
Євген,
Подобається можливості зростання, умови відпочинку, умови праці, колектив, керівництво.
все добре
08.01.25 19:14
Іван,
Гарний офіс, близько до метро, корпоративна культура, заходи, колектив, спортивні заходи.
нема
22.12.24 12:44
Валерій,
Побачив рекламу, що потрібен фахівець для роботи з клієнтом пішов спробувати, працюю менеджером вже рік бо все влаштовує, зп платять
Все норм
19.12.24 15:17
Юлія,
Моє хвилювання, після влаштування на роботу, минуло одразу ж, колектив завжди допоможе у скрутній ситуації, є пропозиції підніматися вгору кар'єрними сходами та найголовніше - своєчасні виплати.
все ок
16.12.24 15:49
Денис,
Все чесно прозоро, молодий завзятий колектив. Професійне навчання. Теплий, затишний офіс. Сучасне обладнання. Виплати вчасно
не було
12.12.24 13:23
Анна,
Проработала в компании 5 лет до декрета, всё устраивало. Стабильная зарплата во время, хорошие декретные. Условия комфортные, руководство лояльное
Все устраивало
07.12.24 14:54
Тимофій,
Пощастило з колективом і керівництвом, можливість вибору графіка, тренінги для поліпшення якостей, можливість відпроситися, якщо терміново виникли справи, завжди йдуть на поступки
все подобається
03.12.24 13:30
Дмитро,
Доїхати або дійти до офісу, для мене зручно. Офіс сучасний . Уважне керівництво, яке все розуміє. Цікаві корпоративні заходи. Приємні бонуси за успіхи в показниках. Оплата і відпустка за графіком.
все ок