Группа компаний Вольф
Другие названия: "типография Самурай", "Типография Горячих Тиражей"
Сфера деятельности: Услуги: Пресса, издательская деятельность, интернет-издания
Сайт: www.wolf.ua
Регионы работы: Киев, Запорожье, Харьков
Сфера деятельности: Услуги: Пресса, издательская деятельность, интернет-издания
Сайт: www.wolf.ua
Регионы работы: Киев, Запорожье, Харьков
Типография
Укажите свой адрес электронной почты для подписки на новые отзывы и комментарии о компании Группа компаний Вольф
Отзывы о компании «Группа компаний Вольф» Всего: 202
12.04.25 16:48
Галина
З плюсів можу відзначити графік роботи. Колектив, тому що колеги завжди зможуть виручити, в разі чого. Подобається зарплата, завжди дають можливість заробляти більше.
Не помічала
09.04.25 19:00
Дмитро
Працюю в друкарні більше 5-ти років. Хороша продуктивна атмосфера, оплата завжди вчасно, амбітні цілі. Хороший роботодавець. Особливо хотілося відзначити глибоку залученість директора в усі процеси
все ок
25.03.25 17:08
Віталій
Пропрацювавши кілька місяців, зрозумів, що хочу і надалі працювати тут. Перший місяць був для мене важким, думав звільнятися. Через приблизно місяць влився, графік робіт нормалізувався. Дуже радий, що...»
все подобається
21.03.25 15:44
Назар
Донині працюю в цій компанії і на особистому досвіді можу сказати, що керівництво завжди справедливо ставиться до своїх підлеглих. Починаючи від робочої посади, закінчуючи адміністративним персоналом.
немає
17.03.25 16:16
Ніна
Гнучкий графік, можливість брати підробітки і заробити більше , найчастіше молодий колектив.
немає
13.03.25 15:52
Андрій
Можливість гнучкої зміни робочого графіка (варіанти: постійна робота/підробіток), хороші взаємини в колективі, перерви протягом робочого дня
всім задоволений
10.03.25 19:30
Олеся
Своєчасна виплата заробітної плати, відпустка, лікарняний оплачуваний, можливість підробітку.
не було
06.03.25 18:57
Богдан
Гарний офіс. Керівництво дуже добре ставитися до підлеглих. Завжди готові піти на зустріч. Багато різних заходів.
не помічав
26.02.25 12:02
Ілля
Працював тут близько 2 років. Жодних розчарувань. Графік зручний. Офіс комфортний і креативний. Колектив хороший, енергійний, як і керівництво.
Все подобалось
22.02.25 16:11
Микола
Працюю тут вже кілька років. Умови на робочому місці хороші, керівництво адекватне, нездійсненних завдань не ставить. І по зарплаті мені набагато більше подобається.
все добре