Группа компаний Вольф
Інші назви: "типография Самурай", "Типография Горячих Тиражей"
Сфера діяльності: Послуги: Преса, видавнича діяльність, Інтернет-видання
Сайт: www.wolf.ua
Регіони роботи: Київ, Запоріжжя, Харків
Сфера діяльності: Послуги: Преса, видавнича діяльність, Інтернет-видання
Сайт: www.wolf.ua
Регіони роботи: Київ, Запоріжжя, Харків
Типография
Вкажіть свою адресу електронної пошти для передплати нових відгуків та коментарів про компаніюГруппа компаний Вольф
Відгуки про компанію «Группа компаний Вольф» Усього: 174
22.06.24 15:33
Діана,
На даний момент мене все більш, ніж влаштовує і змінювати робоче місце не маю наміру. За минулий рік, що дивно, змогла вирости зі звичайного менеджера на керівника відділу.
нема
18.06.24 15:07
Олена,
Досвід роботи в мене великий. Втекла з минулого місця роботи через постійні затримки зарплати і неправильне делегування обов'язків від начальства. У Вольф теж все не супер казково, але тут більше з боку колег,...»
14.06.24 18:17
Аліна,
Комфортний офіс у центрі, підтримка від колег, усім допоможуть, усе розкажуть, немає такого, що тебе кинули з човна і сам учись плавати, усі процеси описані та зрозумілі
все норм
10.06.24 15:21
Олег,
Загалом компанія дала мені розвиток. Після Вольф мені були відкриті дороги в різні компанії.
Дохід мене влаштовував і графік теж. Найкращий колектив.
все чудово
30.05.24 13:15
Николай,
Сильный слаженный коллектив, много интересных задач, стабильная конкурентная зп
не заметил
27.05.24 13:18
Ніна,
Хороший чуйний колектив, командна робота високого рівня. Велика увага приділяється навчанню, розвитку, професійному та особистісному зростанню співробітників. Відмінний соціальний пакет. Нові цікаві проекти.
23.05.24 14:24
Карина,
не бачила
19.05.24 13:49
Максим,
Працюю в Вольф близько року, робота подобається, загалом влаштовує. З плюсів можу відзначити хорошу зарплату і мотиваційну систему, яка дійсно працює. Також молодий колектив і адекватне начальство.
не бачив
15.05.24 16:24
Марія,
До напруженого ритму не всі можуть звикнути, але є багато переваг. Робота у великій компанії, цікаві завдання, потрібна продукція, гідна зарплата, корпоративні заходи, соцпакет.
немає
11.05.24 18:05
Ірина,
Мені здається, що не людина обирає роботу, а навпаки. Мене обрала Вольф. Тобто я сама сюди прийшла і відчула себе у своїй стихії. А от колега, з якою одразу потоваришували, звільнилася нещодавно, не змогла...»