Фуджікура Аутомотів Україна Львів, ТОВ
Сфера діяльності: Виробництво/постачання: Машинобудування та обладнання
Телефони: 066 105 00 08
Регіони роботи: Київ, Біла Церква, Вінниця, Калуш, Львів, Ровно
Изготовление джгутов для автомобилей
Вкажіть свою адресу електронної пошти для передплати нових відгуків та коментарів про компаніюФуджікура Аутомотів Україна Львів, ТОВ
Відгуки про компанію «Фуджікура Аутомотів Україна Льві» Усього: 15
08.01.18 07:10
Валера,
м. Вінниця
койко место, жратва, бо їжею то неназвеш, забита маршрутка до роботи і з роботи, де на роботі 8 часов на ногах, ще час стій в маршрутці..
робота то ужас, повна срака, 8 часов на ногах за перший місяць заплатили 6 тисяч, а остальні по 3 штуки, а робити треба тяжко, я з Вінниці, і поклав на таку роботу, краще поїхати в Польщу піднімати європу чим на Україні в такій помойці робити,реклама про роботу повний розводняк НЕ РЕКОМЕНДУЮ
07.09.17 17:47
людмила,
м. Вінниця
Как можно забрать документы? Можно ли выслать наложенным платежом? При увольнении не успел забрать. Спасибо.
А вообще для молодежи это хорошая школа. Везде так работают. Зато не искать жилье, пропитание. Просто нужен контроль за руководителями, персоналом.
Пишу со слов: маленькая зарплата, не хватает порций и супов или борща.
03.07.17 19:07
м. Вінниця
Хочеш побачити Львів, за дорогу до Львова оплачуют, житло погане але надают, восновному то хостели (общага)
4 дні йде навчання, за ці дні ви повністю можете погуляти по місту, за дорогу і житло платить фуджікура.
сам з Вінниці, приїхав на роботу у Львів на фуджікуру з метою коли постороят у Вінниці завод повернутись..
Робота дуже важка цілу зміну на ногах, обладненя застаріле, розібрали завод в Румунії і склали у нас, багато працівників просто відбувают час, ходят шарятся, не хочут робити, приходиться за них робити їхню роботу.
Туалет то вообше історія жахів, так як я не куреть.. а туалет то курілка, смердюча, загажена,...»
30.05.17 17:14
м. Вінниця
Дякую за гарних людей які були на шляху, у Львові є гарні місця!!
У Вінниці про завод розповіли дуже гарно. Приіхавши у Львів після двох днів практики відправили до готовоі бригади з великими нормами, в яких не вистачало людей тому темп роботи був високим нікого не цікавило що ти новачок - маєш робити норму. Графік роботи мав бути 8 годин суб. нед. - вихідні. Було по 12 годин без вихідних .!!!!!! 1прогул - залишаєшся без преміі. В столові іжа без перших страв , розноси для іжі не...»
04.04.17 16:37
Стас,
м. Вінниця
У Вінниці планується відкриття заводу. Ходив на презентацію компанії, розказують дуже гарно, про хороші умови роботи на заводі, зарплату обіцяють перші три місяці на стажування у Львові 4200грн, потім після повернення у Вінницю 5500грн. Тепер почитавши відгуки Львівських співробітників задумався. А чи воно треба?
Власних зауважень поки не має.