Мастер Мед

Інші назви: Mmastermed
Сфера діяльності: Послуги: Медичні послуги, спортклуби та салони краси
Сайт:
Телефони: (067) 133 38 00 - Киевстар, (066) 133 38 00 - Vodafone, (093) 133 38 00 - Life
Ел. пошта: [email protected]
Регіони роботи: Київ, Харків

Стоматологическая сеть МАСТЕР МЕД работает на рынке 14 лет. Мы уже открыли 6 стоматологий в Харькове и планируем расширяться дальше. Здоровье своих зубов нам уже доверили более 20 000 пациентов. Наша цель - качественная современная стоматология в шаговом доступе для каждого района города.

Аналіз відгуків про компанію «Мастер Мед »

У відгуках про роботу в компанії часто відзначаються позитивні сторони, такі як дружній колектив, можливість отримати досвід і навчитися новому, зручний графік та місцерозташування офісу. Декілька співробітників згадують про перспективу розвитку. Водночас у ряді відгуків повторюються серйозні проблеми: багато хто скаржиться на грубе, принизливе або неадекватне ставлення керівництва, часті штрафи, відсутність офіційного оформлення, виплати «в конверті», недоплати або затримки зарплати, а також погані умови праці (нестача матеріалів, антисанітарія, наявність тарганів). Окремі автори відзначають високу плинність кадрів. В одному з відгуків описується, що робота не є важкою, але доводиться терпіти образи від керівництва. В цілому, позитивні моменти стосуються переважно колективу та можливості навчання, а негативні — організації праці, ставлення керівництва та фінансових питань. Досвід співбесід також містить негативні враження щодо організації процесу та професіоналізму персоналу.

Що найчастіше хвалять

• Дружній колектив
  • Можливість отримати досвід і навчитися новому
  • Зручний графік роботи
  • Зручне місцерозташування офісу

Основні проблеми

• Грубе або принизливе ставлення керівництва
  • Часті штрафи та недоплати
  • Погані умови праці (нестача матеріалів, антисанітарія, таргани)

Відгуки про компанію «Мастер Мед » Усього: 12

Фильтр за регіоном:   Усі   Київ   Харків