Grand Toys
Інші назви: Іграшки і канцелярія
Сфера діяльності: Торгівля: Подарунки, іграшки, сувеніри, товари для дітей, піротехника
Сайт: gtoys.com.ua
Регіони роботи: Київ, Дніпро, Ровно
Сайт: gtoys.com.ua
Регіони роботи: Київ, Дніпро, Ровно
Іграшки і канцелярія
Вкажіть свою адресу електронної пошти для передплати нових відгуків та коментарів про компаніюGrand Toys
Відгуки про компанію «Grand Toys» Усього: 35
30.01.21 11:08
нема
Люди, ви що зовсім здуріли робити на цих бариг за копійки. Краще їдьте вже за кордон та сама тяжка робота оплата в тричі більше навіть поляки так не знущаються хоть будете мати пристойну зарплатню. Текучість кадрів аж заворожує в них ніхто робить не хоче приходять тільки на певний період. В відділі кадрів аж піна з рота виноситься де робив раніше скільки часу чи є закордоний паспорт?. Вони вже давно розуміють що...»
23.04.20 11:35
м. Ровно
Є ряд людей, з якими було приємно працювати в компанії + Костя Федорчук.
Неофіційне працевлаштування.
Постійний стрес завданий керівником.
Дівчата, які йшли в декрет, то зразу писали заяву на звільнення і ніяких виплат.
Ненормований асортимент, через великі борги перед постачальниками.
Змушений був абманювати людей, через що і звільнився.
Після звільнення, пройшов рік, поки з'явилося бажання працювати на когось.
Виплата з-п невчасна.
Подейкують, що Дмитро був у СІЗО, куди йому...»
12.02.20 13:26
Василий,
м. Ровно
GrandToys сейчас стали Sigma-opt. Под этой маркой продают игрушки. Можете погуглить посмотреть сайт. Думаю претензии можно туда же направлять. http://www.vnutri.org/grand-toys/
17.05.19 09:49
м. Ровно
Хіба те, що назва компанії складається з двох слів.
Компанія для викачування грошей: як із співробітників так і з клієнтів.
Прикрий досвід роботи там. Не виконання зобов"язань.
Для працівників постійне завищення планів, щоб недовиконували.
Офіційно влаштовуватись навіть не пропонували, щоб потім цим скориставшись, затримати, і в результаті, не виплатити ЗП.
На 100% не рекомендую нікому!
06.08.18 10:16
Правда,
м. Ровно
Для працівників офісу є позитив , а ось працівникам складу цей позитив рівний нулю
Можуть невиплатити зарплатню за місяць , притому сказавши що це на розвиток фірми . Графік роботи ламаний , коли треба їм тоді тебе виведуть на роботу.Можеш відпрацювати і 24 години (тобто дві зміни) на фірмі це вітається.
03.08.18 20:02
м. Ровно
Начала работать в компании, и первое впечатление создалось хорошее. Молодой коллектив. Как по мне, у компании есть большие перспективы развития на рынке.
Корпоративная культура не развивается.
01.08.18 23:20
Професійний колектив; Чуйне начальство;
Хороші умови роботи.
26.07.18 22:22
м. Ровно
Влаштувалася сюди працювати продавцем. Колектив хороший, висока зарплата без затримок, при цьому зручний графік та й фірма постійно розвивається. Всьому навчають. Гарна, відповідальна фірма.
працюється норм
24.07.18 19:23
м. Ровно
Все відмінно, колектив, дирекція, до роботи все відносяться сумлінно.
Скажу одне, якщо б не декрет я і зараз із задоволенням працювала)
10.07.18 19:50
м. Ровно
Рада що потрапила працювати саме в цю компанію, багато чому навчилася і продовжую розвиватися далі. ЗП залежить від показників роботи які я виконала. Компанія стрімко зростає це показник того що вона успішна, хочеться рости разом з нею. Це відмінне місце для саморозвитку.
Люди які хочуть сидіти на одному місці і нічого не робити не варто йти працювати в компанію