Интернет портал Укрбизнес
Інші назви: Украинские интернет технологии
Сайт: www.ukrbiznes.com
Регіони роботи: Київ, Бердянск, Володимир-Волинський, Луцьк, Львів, Одеса, Стрий, Харків
Сайт: www.ukrbiznes.com
интернет - портал
Вкажіть свою адресу електронної пошти для передплати нових відгуків та коментарів про компаніюИнтернет портал Укрбизнес
Відгуки про компанію «Интернет портал Укрбизнес» Усього: 45
06.07.22 17:39
м. Луцьк
Особисто для мене зручне розташування офісу
Наразі компанія називається ub.ua, але це все той же укрбізнес))) Та дивлячись по останнім коментарям нічого суттєвого не змінилось))) Зараз 2022 рік, а принципи роботи директора з найманими працівниками не...»
08.02.21 14:52
Вал,
-_-
Директор сам пише відгуки про компанію)
Хто може писати в місце де обговорюють роботодавця відгук про продукт порталу? Зрозуміло що це директор) По перше продукт лохотрон!
По друге окрім нього про його фірму ніхто нічого хорошого не скаже.
ТИ ЗНАЄШ ЩО ТРЕБА ЗРОБИТИ ЩОБ ВСЕ ПРИПИНИЛОСЬ!
30.12.20 12:20
Жорік,
Ніц
Директор жлоб, скоріше помрете з голоду ніж він виплатить Вам зарплату, буде тикати по 500грн в тиждень і казати що це ви нічого не заробили а він і так по доброму до Вас. Працювати в мінус не круто
28.12.20 19:21
Валентин Хуйко,
м. Луцьк
Можна навчитись обходити закони і дурити людей, навчитись не сплачувати зарплату і податки. За рік можна досягнути рангу хрен з гори і матом крити колег. Супер працівникам на двері вішаємо табличку "СЕО" , якщо пощастить щось заробите.
Як таких немає, тільки плюси, як правило у всьому поганому винні самі працівники, керівництво просто клас але працівникипросто жах, недотягують до рівня директора. Директор дуже класний, вчасно платить зарплату, дає премії і корпоративи за рахунок фірми. Все дуже класно але не в фірмі укр бізнес де директор Валентин хренович. Як пішла робота в фірмі став впевнений у завтрішньому дні, а як звільнийвся почав нормально...»
01.12.20 14:40
Ольга,
м. Луцьк
Працювала в компанії всього два місяці, проте враження переважно позитивні. Хороший колектив, який допоможе освоїтись. Якщо виконувати всі поставлені завдання-зарплата хороша. Лояльне керівництво
Довго після звільнення виплачували зарплату
01.12.20 14:30
Екатерина Гончар,
м. Луцьк
Укр бізнес - прекрасні можливості для молоді і не тільки! Прийшла в нову для себе сферу , керівництво побачило в мені потенціал і мене взяли на роботу! Моїй радості не було меж!! Задачі стояли не легкі , але я завжди відчувала велику підтримку з боку колег. Окреме місце в моєму серці займає колектив , приходила на роботу як додому і всі мої колеги стали для мене сім‘єю. Всім, хто хоче отримати сучасну професію, нові...»
Для себе нічого негативного не відмітила
01.12.20 14:19
Катерина Федорчук,
м. Луцьк
Працювала в компанії більше року. Шикарний колектив, умови праці 4 з 5. Вдячна керівництву за навчання. Здобула корисний досвід.
П'ятиденний робочий тиждень
31.08.20 10:26
Ольга,
м. Луцьк
Навички здобуті в цій компанії допомогли мені при подальшому працевлаштуванні
недружній колектив
03.04.20 10:20
м. Луцьк
мало приємного, хіба що колектив, і то не всі, є донощики
Зарплати Ви не будете отримувати вчасно, крім того Вам її видадуть не всю (тицьнуть пару соток, і не важливо в кого яка зарплата). Дуже велика заборгованість по зарплаті. Потік кадрів через це дуже великий (Ви не встигатимете запам'ятовувати імена). Після звільнення гроші, які Вам винен керівник Ви можете не побачити, або ж з Вами будуть розраховуватися місяцями. Хворіти Ви теж не маєте права
06.03.20 14:26
Юля,
Нічого не можу написати.
Працювала в компанії. Жахливе відношення до працівників. Зарплати не виплачуються вчасно, а якщо й виплачуються, то частинами. Заборгованість з часом зростає. Не рекомндую.