Тзов-Бадер Україна
Сфера деятельности: Услуги: Туризм
Регионы работы: Киев, Белая Церковь, Винница, Ивано-Франковск, Львов, Ровно, Тернополь
Укажите свой адрес электронной почты для подписки на новые отзывы и комментарии о компании Тзов-Бадер Україна
Отзывы о компании «Тзов-Бадер Україна» Всего: 50
06.07.18 15:45
г. Львов
Був на співбесіді, дуже сподобалось.Сподіватимусь на позитивну відповідь.
Немає.
06.07.18 11:24
Добродій,
г. Львов
Кар'єрний ріст, хороші умови праці і проживання, достойна зарплата
Їсти не дають, треба собою брати
06.07.18 00:02
Михайло,
г. Львов
Хотів працювати на Бадері, але за станом здоро"я не взяли. Шкода! Кажуть там непогано платять.
Не встиг дізнатись
05.07.18 16:10
Анна,
г. Львов
Я прийшла працювати на Бадер, коли вже зовсім зневірилася, що зможу знайти роботу. Пройшла навчання і ось вже 3 рік задоволена повністю своїм місцем роботи.
У мене таких нема
05.07.18 09:42
Катерина,
г. Львов
Працюємо на Бадері з чоловіком, спочатку я влаштувалась на роботу, потім коли з"явилось місце і чоловік сюди перейшов. Гроші тут непогані платять, за квартиру кредит виплатили, тепер маємо власне житло. Та й робочий колектив в нас чудовий, завжди підтримуємо один-одного, ніби одна велика сім"я.
Хотілось би більше вихідних.
04.07.18 19:58
Володимир,
г. Львов
Зараз працю в Бадері, недавно сюди перейшов, хотів їхати в Польщу, але передумав вчасно. Безкоштовний довіз на роботу, хороші умови праці і гроші нормальні платять.
На даний момент все влаштовує.
03.07.18 14:31
Лесуня,
г. Львов
Пліток і розмов багато завжди є і буде - треба самому у всьому переконатися. Я була там на співбесіді з коліжанкою як моральна підтримка), мені сподобалося, я б там працювала, та в мене інший профіль.
Негативних відгуків нема, поки що.... Тільки б не спортилася, бо фірма справді хороша
03.07.18 01:14
Костянтин Петровський,
г. Львов
Загалом робота хороша, великим позитивом є безкоштовний проїзд. Колектив просто чудовий. Заробітну плату виплачують вчасно. Хто не лінується і хоче нормально заробляти без проблем зможе себе реалізувати.
Складно виконувати нормативи.
23.02.18 14:40
Робота суцільне дєрьмо,
...
Не вірте цим нижнім відгукам!!! ці всі відгуки написала одна людина з одного комп'ютера, тим більш скоріш за все це написала з відділу персоналу!!! Робота суцільне дєрьмо!!! Не вірте цій зарплаті у 8000-9000 штук грн щоб їх заробити потрібно напахатися як проклятий, вони цього не вартують!!! Хочете суцільне рабство, тюрьма тоді вам у Бадер та Фуджікурва чекає на вас.
05.01.18 12:21
Інна,
г. Львов
Хотіли ми в Європу та європейська робота прийшла до нас. Багато моїх знайомих з Городка їздили на Польщу, а зараз кажуть що вигідніше працювати біля хати, в теплі і отримати ті ж самі гроші. Я не працювала за кордоном, та вони кажуть що умови зовсім не гірші, тим більше що у себе вдома і країні ти маєш права а там просто робоча сила з якою ніхто не рівняється. Я задоволена, прийшла на роботу відпрацювала і з...»
навіть не знаю що тут сказати