Тзов-Бадер Україна
Сфера деятельности: Услуги: Туризм
Регионы работы: Киев, Белая Церковь, Винница, Ивано-Франковск, Львов, Ровно, Тернополь
Укажите свой адрес электронной почты для подписки на новые отзывы и комментарии о компании Тзов-Бадер Україна
Отзывы о компании «Тзов-Бадер Україна» Всего: 75
02.01.18 22:57
Гість,
г. Львов
Працюю контролером, зарплата більше 10 ти тисяч, і мене дивуютьті, що пишуть про дешеву робочу силу. Цікаво, де вони свої десятки тисяч заробляють? Чи це їх батьки заробляють? Працюю із задоволенням, і планів на зміну поки не маю
немає
02.01.18 22:51
На Бадер може прийти кожен охочий, хто навіть не має жодного досвіду та навичок. Так і я вчилась усьому з нуля. Тепер працюю маю розряд та отримую непогану ЗП, як для жінки.
Не легко
Полезность: (1 - 1) = 0
02.01.18 22:24
Надя,
г. Львов
Працююю у швейному цеху, вже отримала вищий розряд. В цій компанії можливий карєрний ріст, і отримати його не важко, потрібно лише працювати і показати хороший результат. Для області зарплата дуже хороша.
на першу зміну потрібно рано вставати.
02.01.18 14:22
Зоряна,
г. Львов
Престижна компанія, круто усвідомлювати що частинка твоєїх роботи є у престижних автомобілях котрі їздять по цілому світу. Позмінний графік, повний соцпакет
більше мотивацій за допомогою премій
02.01.18 12:48
г. Львов
Коли майже ніде на Західній Україні немає таких зарплат у 9 тисяч гривень, то Бадер - це хороша перспектива. Плюс бонуси є.
Бувають контри в колективі.
01.01.18 21:32
Юлія,
Німці привезли свій досвід, і це круто! Нашим би ще повчитись. Звичайно це не державна робота, де ти можеш сидіти і отримаєш ті ж самі гроші. На Бадері треба працювати, але гроші можна заробити не погані.
Всяке буває
01.01.18 18:37
Рома,
г. Львов
Працюю в цій компанії давно, всьому навчили, починала зі швачки а зараз контролер якості. Зарплата хороша, виплачують вчасно а ще плюс безкоштовний доїзд на і з роботи.
все добре
30.12.17 22:04
Я на Бадері пропрацював лише два місяці. Звільнився через переїзд. Навіть за цей невеликий час чомусь навчився та отримав дві непогані ЗП.
Не встиг зрозуміти.
30.12.17 18:38
Сергей Сенченко,
Працюю на Бадері вже 3,5 років. Жодного разу не скаржився ні на умови, ні на зп, ні на колектив. Ціную все, бо знаю на собі як по закордонах їздити!
Немає
29.12.17 21:58
Работаю первый месяц. Впечатления пока позитивные. Не легко конечно, но работать можно. Колектив неплохой, подскажут и помогут. Первой ЗП довольна.
Думала к Новому году ЗП дадут чуть больше.