"Юрия Фарм"
Інші назви: ООО "Юрия Фарм"
Сфера діяльності: Торгівля: Ліки, гігієна, захист, медичне обладнання
Телефони: (044) 275-92-42, 275-01-08
Регіони роботи: Київ, Вінниця, Дніпродзержинск, Дніпро, Житомир, Івано-Франківск, Львів, Миколаїв, Одеса, Полтава, Сєвєродонецьк, Ужгород, Харків, Херсон, Хмельницький, Черкаси
Перегляди: 119019
Сфера діяльності: Торгівля: Ліки, гігієна, захист, медичне обладнання
Телефони: (044) 275-92-42, 275-01-08
Перегляди: 119019
Фармация.
Производство лекарственных препаратов.
Вкажіть свою адресу електронної пошти для передплати нових відгуків та коментарів про компанію"Юрия Фарм"
Відгуки про компанію «"Юрия Фарм"» Усього: 51
Усі Київ Вінниця Дніпродзержинск Дніпро Житомир Івано-Франківск Львів Миколаїв Одеса Полтава Сєвєродонецьк Ужгород Харків Херсон Хмельницький Черкаси
13.05.19 15:28
Лара,
м. Черкаси
співбесіда пройшла нормально, питання по темі, нічого зайвого. сподобалося вічливе ставлення спеціаліста, приємно, коли людині не байдуже те що розповідаєш. налаштована на позитивний результат
негативу до себе не відчула, навпаки розмова вийшла нормальна на спокійних тонах
30.04.19 20:36
Лариса,
м. Черкаси
працювати в юрія-фарм мені подобається. Якщо б знала що такі умови будуть, влаштувалася б сюди раніше. Що саме подобається?Висока зарплата, стабільність, тямуще керівництво, гарні колеги, 30 днів відпуски оплачуваної на рік, близкість від дому
серед недоліків відмітила хіба що саму роботу. Вона нелегка і з цим напряд чи посперечаєшся, та ставлення з боку компанії як на мене це компенсує
17.04.19 18:04
м. Черкаси
положительных сторон в работе много. Отмечу хорошую зарплату, которая стабильно выплачивается; оплачиваемый отпуск в 30 дней; неплохое руководство и коллектив
недостаток для меня остается одним и тем же - работать нужно...
02.04.19 19:24
м. Черкаси
після декількох місяців роботи все стало більш-менш зрозуміло. керівництво нормальне, а от коллектив так собі “на любителя”, як кажуть, нормальні-адекватні є, за них і тримаюсь. по умовах загалом нормально, зарплата середня на старті, за 3 місяці роботи підняли, платять стабільно
повторюсь для мене негативний бік у ставленні окремих колег
26.03.19 15:52
Іван,
м. Черкаси
така собі фірмочка з десятиліттями досвіду позаду, на зарплату не скупяться, платять вчасно, з цим усе гаразд, колектив професійний, в усіх за плечима чималий досвід, є новички, однак навчання на високому рівні, тільки мертвого не навчать хіба що
ключова проблема у підборі кадрів у вищих щаблях, не зовсім зрозуміло по якому принципу їх відбирають, хочеться більше прозорості, аби робочий колектив мав змогу напряму впливати на рішення щодо обрання безпосереднього керівництва
20.03.19 14:36
м. Черкаси
работал в ЮФ недолго, примерно полгода, пока жил в Черкассах. В принципе работа мне нравилась, платили хорошо, отношение руководства и коллег сносное. Отметил для себя подход к обучению персонала, были своего рода встречи обучающие и тренинги.
из недостатков отметил для себя саму работу. Она скажем так не из легких, требует внимания, усилий и постоянного обучения, но по уровню оплаты меня лично все устраивало
11.03.19 22:07
Иван,
м. Черкаси
работа в юрия-фарм мне лично очень нравится, и по зарплате не обижают, и отношение человеческое. видно, что предприятие растет, новые кадры появлются и на заводе, и в руководстве, продукция расширяется. работаю второй год уже, и уходить не собираюсь, благо есть увереность в завтрашнем дне
хочется конечно чтоб предприятие росло и дальше, развивалось, чтоб было еще лучше чем есть...)
05.03.19 21:03
Оксана,
м. Черкаси
хорошо когда есть работа , но еще лучше , когда за эту работу еще и платят хорошо. юрия - фарм как раз по нашему городу одна из не многих компаний которая платит официальную и достаточно высокую зарплату. мне это импонирует. есть увереность в будущем что для меня лично очень важно
работа не из легких , требует усилий , но когда видиш конечный продукт понимаеш что оно того стоит да и оплата опять же соответствет
25.02.19 23:09
Тоня,
м. Черкаси
Тоже хотела бы пару слов сказать о собеседовании в Юрия-Фарм. Собеседовалась не так давно, поэтому все еще в памяти. По сути интервью прошло хорошо как мне кажется. Спрашивали очень профессионально, общались с респондентом в форме диалога. Говорили о моем опыте работы, знаниях, подготовке, но при этом была также возможность задать интересующие меня вопросы, в частности по поводу размера зарплаты. Ощущение в целом...»
негатива во время общения с интервьюером не увидела
15.02.19 16:38
Микола,
м. Черкаси
все було б добре якби не вїдливе та пихате начальство
таке враження що єдиний хто тут працює, бо до роботи інших не чіпляються, до мене ж завжди виникають якісь питання, то не там став, то чого сів. ще б розумів якби начальник був старший за мене, де там. колектив же нормальний, та й платть непогано, та таке вдирництво вже дістало.