Клинтрейд ЛТД, ООО
Укажите свой адрес электронной почты для подписки на новые отзывы и комментарии о компании Клинтрейд ЛТД, ООО
Разбор отзывов о компании «Клинтрейд ЛТД, ООО»
У більшості відгуків про роботу в компанії Клинтрейд переважає негативний досвід. У багатьох відгуках співробітники повідомляють про невиплату або часткову виплату заробітної плати, особливо тим, хто працював короткий термін або звільнявся. Декілька авторів зазначають, що менеджери обіцяють розрахунок, але затягують або не виконують обіцянки, а також створюють заборгованість по зарплаті. Окремо згадується про значну кадрову ротацію, нестачу персоналу на об'єктах, погані умови праці та неякісні засоби для прибирання. В одному з відгуків співробітник із тривалим стажем роботи відзначає своєчасну виплату зарплати та підтримку з боку менеджера, але це поодинокий позитивний досвід на фоні численних скарг. Загалом, більшість відгуків попереджають про ризики невиплати грошей та не рекомендують компанію для працевлаштування.
Основные проблемы
- Невиплата або часткова виплата заробітної плати, особливо при звільненні або короткостроковій роботі
- Менеджери затягують розрахунок і створюють заборгованість по зарплаті
- Велика кадрова ротація та нестача персоналу на об'єктах
Отзывы о компании «Клинтрейд ЛТД, ООО» Всего: 14
08.09.16 11:05
Маша
Записалась на подработку, обещали оплату по факту выполнения работ. Уже на месте оказалось .... что надо отработать хотя бы 7 дней, чтобы что-то получить. Сдуру согласилась. Теперь мне заявляют "Мы вам заплатим, если Вы выйдете". То есть, если не выйду, то со мной не расплатятся. Не знаю, что делать...
31.08.16 18:49
Лена
Все правда. Я пахала, как папа Карло в "Великой Кишене" на Чернобыльской. Кагда увольнялась мне менеджерка Елена Федоровна незаплатила 900 гривен.
20.08.16 21:11
Аня
Не заметила
Из заработанной тысячи гривен заплатили ... 450! Люди, не ведитесь!
16.08.16 21:54
Ирина
Если Вы хотите поработать бесплатно на тяжелой и грязной работе, почувствовать себя лохом - это объявление для Вас: http://www.jobs.ua/vacancy/view/1543999/ , звоните по тел.: 098 588 62 54, 581 59 78 и отправляйте резюме.
Ищут людей на подработку, обещают оплату по факту выполнения работ , тупо не платят и ищут новых.