ТОВ «ФІНАНСОВА КОМПАНІЯ «ДОВІРА ТА ГАРАНТІЯ»
Інші назви: DG Finance
Сайт: dgfinance.com.ua
Телефони: +38 (044) 369-33-47 +38 (050) 173-81-49
Сайт: dgfinance.com.ua
Телефони: +38 (044) 369-33-47 +38 (050) 173-81-49
Товариство з обмеженою відповідальністю «ФІНАНСОВА КОМПАНІЯ «ДОВІРА ТА ГАРАНТІЯ»;
ідентифікаційний код: 38750239;
місцезнаходження фінансової установи:
04112, м. Киї, вулиця Авіаконструктора Ігоря Сікорського, будинок 8;
перелік фінансових послуг, що надаються фінансовою установою, які зазначені у додатку до Свідоцтва про реєстрацію фінансової установи №435 серія ФК видане Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг від 19 листопада 2013 року:
Факторинг;
Фінансовий лізинг;
Надання гарантій;
Надання поручительств;
Надання позик;
Надання фінансових кредитів за рахунок власних коштів.
Вкажіть свою адресу електронної пошти для передплати нових відгуків та коментарів про компаніюТОВ «ФІНАНСОВА КОМПАНІЯ «ДОВІРА ТА ГАРАНТІЯ»
Відгуки про компанію «ТОВ «ФІНАНСОВА КОМПАНІЯ «ДОВІРА » Усього: 8
14.02.23 19:07
Вася Пупкин,
Идите в *изду. Вы лохи и я вам ничего не отдам, так как ничего у вас не брал! 🤣🤣🤣 Мне 23 года прислали смс, что я должник-пенсионер лишаюсь субсидии 🤣🤣🤣🤣🤣🤦🤦вы ллллоооохххиии
Вы лооооххххи и
06.04.21 14:54
Андрей Еремеев,
...
Надаю юридичну допомогу по складанню документів по оскарженню виконавчого напису нотаріуса, зупинення стягнення за виконавчим провадження, зняття арешту з коштів. Андрей , 0673334672.
09.03.21 14:24
Ольга Александровна,
не існує
Приписують неіснуючі борги, великі відсотки та штрафи. Допоможу скасувати виконавчі написи та оскаржити дії кредиторів, тел. 063 701 12 69
28.01.21 15:16
...
Надаю юридичну допомогу по складанню документів по оскарженню виконавчого напису нотаріуса, зупинення стягнення за виконавчим провадження, зняття арешту з коштів. Анна, 066-93-52-370.
18.12.19 15:47
Дмитрий Дмитрий,
Разводят людей на деньги,уважаемые гражданины не верте этой компании это всё развод и лохотрон будут звонить угрожать,подавайте в суд на них и всё,это аферисты.
Разводят людей на деньги.
13.01.19 05:40
Игорь Сикорский,
Часто платят ставку полным бездарям, которые работают монотонно и по скрипту, но имеют мало взысканий. Как временная работа сойдёт
Офис почти в лесу, долго идти пешком от Берестейской. Экономят на всём - дешёвое железо типа старых ноутов acer 14', гарнитуры фуфло с одним ухом и рвутся что звук пропадает и надо менять. Пришлось взять с дома свою огромную геймерскую, зато как царь не слышу соседа. Даже мышки и те самые дешёвые. Минимум мебели (хотя вообще какая мебель нужна? Точно, это ж кц, достаточно стульев и кабин с дсп). Кстати берут всех...»
23.11.17 13:28
---
Прислали СМС " Ваш номер телефону був залишиней в кредитній справі по якій виникла заборгованість 0443693348"
Конченые дегенераты даже без ошибок писать не умеют, если им перезвонить то заебут! Будьте внимательны!