immigratecan.ca
Інші назви: Canadian Universal Solutions Corp (сокращенно называется CUSC)
Сфера діяльності: Послуги: Кадрові агенції, рекрутинг
Сайт: immigratecan.ca
Регіони роботи: Київ, Олександрія, Алушта, Алчевск, Бахмут, Біла Церква, Бердичів, Бердянск, Вінниця, Володимир-Волинський, Вознесенськ, Горлівка, Джанкой, Дніпродзержинск, Дніпро, Донецк, Дружковка, Євпаторія, Житомир, Запоріжжя, Івано-Франківск, Ізмаіл, Ірпінь, Калуш, Кіровоград, Коломия, Конотоп, Константинівка, Коростень, Котовськ, Краматорськ, Кременчуг, Кривий Ріг, Лисичанськ, Луцьк, Львів, Маріуполь, Мелітополь, Миргород, Ніжин, Миколаїв, Нова Каховка, Одеса, Первомайськ, Полтава, Прилуки, Ровеньки, Ровно, Сєвєродонецьк, Славутич, Слов’янськ, Сміла, Суми, Тернопіль, Токмак, Ужгород, Умань, Харків, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці, Енергодар, Южноукраїнськ
Сфера діяльності: Послуги: Кадрові агенції, рекрутинг
Сайт: immigratecan.ca
immigratecan.ca помогают иммигрировать в Канаду
Вкажіть свою адресу електронної пошти для передплати нових відгуків та коментарів про компаніюimmigratecan.ca
Відгуки про компанію «immigratecan.ca» Усього: 6
Усі Київ Олександрія Алушта Алчевск Бахмут Біла Церква Бердичів Бердянск Вінниця Володимир-Волинський Вознесенськ Горлівка Джанкой Дніпродзержинск Дніпро Донецк Дружковка Євпаторія Житомир Запоріжжя Івано-Франківск Ізмаіл Ірпінь Калуш Кіровоград Коломия Конотоп Константинівка Коростень Котовськ Краматорськ Кременчуг Кривий Ріг Лисичанськ Луцьк Львів Маріуполь Мелітополь Миргород Ніжин Миколаїв Нова Каховка Одеса Первомайськ Полтава Прилуки Ровеньки Ровно Сєвєродонецьк Славутич Слов’янськ Сміла Суми Тернопіль Токмак Ужгород Умань Харків Херсон Хмельницький Черкаси Чернігів Чернівці Енергодар Южноукраїнськ
01.08.22 08:27
Мария,
м. Тернопіль
Не первый раз обращаюсь в Canadian Universal Solutions Corp за визами и никогда не возникало проблем. Все быстро,четко. Документы готовят в срок, проконсультируют и помогут в любом вопросе. Все что, Вам...»
Нет)))
14.12.20 14:47
Елена,
м. Тернопіль
Обращались к Галине из Тернополя (мой город, ехать никуда не пришлось) Спасибо большое Галине за оперативную консультацию в очень важном вопросе!!!
Нет!!!
30.08.20 18:44
Ганна,
м. Тернопіль
Дуже чемні люди. Дуже терпляче відносяться до будь-яких запитань та детально відповідають. Допомагають повноцінно розібратися у темі та зрозуміти, що саме потрібно. Вони зробили для мене робочу візу. Я дуже задоволена їх роботою. Наступного разу також звернусь до них!
Дуже крутi спецiалiсти
04.08.20 16:32
Матвей,
м. Тернопіль
єдине, що було легко, це англійська) знаю його мало не з пелюшок) а ось з іншим зовсім біда ... але ця фірма все розгребла і по поличках мені устаканиться, молодці, спасибі! Дуже раджу представництво в Тернополі, вулиця Митрополита Шептицького
/////////////
22.01.19 18:17
Павло,
м. Тернопіль
Хочу висловити свої позитивні враження від злагодженої роботи юристів Canadian Universal Solutions Corp. Я навчався у Польщі, працював декілька місяців у Австрії. Але все одно був змушений повертатись в Україну. Розумів, що такою біганиною не вийде розкрити свій потенціал. Відвідав Канаду і там зустрів земляка, який порадив звернутись до CUSC - імміграційних консультантів, що допомагають людям переїхати на все...»
Ні!
19.09.18 14:54
Марина,
м. Тернопіль
Ми з чоловіком дуже багато часу присвятили вивченню способів переїзду до Канади. Декілька років ми готувались і думали починати процес оформлення паперів самостійно. А коли поспілкувались у Фейсбуці з людьми що вже переїхали виявилось що багатьом допомагали спеціальні юридичні компанії. Ми звернулись до Canadian Universal Solutions Corporation і нам вміло допомогли. Навіть не передати, який тягар вони зняли з наших...»
Ніяких негативних емоцій