rabotalab
Сфера діяльності: Послуги: Маркетинг, реклама, креатив, просування, аналітика
Регіони роботи: Київ, Вінниця, Дніпро, Донецк, Запоріжжя, Луганськ, Луцьк, Львів, Одеса, Полтава, Сімферополь, Суми, Харків, Чернігів, Чернівці
Организация общения на европейских и американских площадках.
Вкажіть свою адресу електронної пошти для передплати нових відгуків та коментарів про компаніюrabotalab
Відгуки про компанію «rabotalab» Усього: 2
Усі Київ Вінниця Дніпро Донецк Запоріжжя Луганськ Луцьк Львів Одеса Полтава Сімферополь Суми Харків Чернігів Чернівці
26.03.24 16:23
Ангелина,
м. Суми
ВОРЫ
Украли мои данные и не хотят удалять анкету, все ТГ заблокированы. Сапорты молчат
10.05.19 19:14
Тетяна,
м. Суми
Працюю кілька місяців і можу сказати, що мені дуже пощастило з роботою. Навчання пройшло досить швидко та якісно і вже скоро я змогла отримувати досить високий дохід. Компанія завжди вчасно виплачує чесну заробітну плату, яка повністю залежить від прикладених зусиль. Великою перевагою є дружній колектив та лояльне керівництво. В будь якй ситуації можна дуже швидко отримати пораду та допомогу. Графік роботи можна...»
Іноді не вистачає часу, щоб виконати обов'язкові завдання