Дринк дистрибьюшн систем
Інші назви: Маркет-групп
Сфера діяльності: Торгівля: Продукти харчування та напої, алкоголь, табак
Сайт: wineholding.com.ua
Регіони роботи: Київ, Дніпро, Донецк, Львів, Одеса, Полтава, Ровеньки, Севастополь, Сімферополь, Харків, Черкаси
Сфера діяльності: Торгівля: Продукти харчування та напої, алкоголь, табак
Сайт: wineholding.com.ua
Дистрибьюция ТМ "Инкерман","Таврия".Входит в состав Первого Нацинального Винодельческого Холдинга.
Вкажіть свою адресу електронної пошти для передплати нових відгуків та коментарів про компаніюДринк дистрибьюшн систем
Відгуки про компанію «Дринк дистрибьюшн систем» Усього: 2
Усі Київ Дніпро Донецк Львів Одеса Полтава Ровеньки Севастополь Сімферополь Харків Черкаси
06.10.17 19:53
Вася васієвич,
м. Львів
Фірма хороша
Одна люди котру взяли на роботу піся відгуку написала що на складі всі алкоголіки щофера і експедитори,але коли взяли цюлюдину на роботу піся стажерування фірма почала розцвітати (мінуси на складі великі,персонал звільнився)і на це ніхто незвертає увагу.Склад нерахується місяцями ідосих пір,персонал неможуть набрати а ког наберуть то ставиться до рботи аби як.Коли керівництво почне приділяти увагу веиким мінусам і...»
10.12.16 12:19
м. Львів
фирма хорошая
У меня ЖАЛОБА на компанию Дринк Дистрибушн систем в г.Львов !!! Персонал на складе (кладовщик, экспедиторы, шофера) алкоголики, они выпивают в рабочее время в больших количествах спиртного и им за это ничего не говорят, я не знаю куда смотрит начальство! Стажировался 3 дня и оставил, потому что с таким персоналом не приятно работать.