УБЕРЁМ
Регіони роботи: Київ, Дніпро, Одеса
Сайт: uberem.com.ua
Телефони: 073 405 64 96
Регіони роботи: Київ, Дніпро, Одеса
Сервис по уборке квартир в Киеве и области.
Вкажіть свою адресу електронної пошти для передплати нових відгуків та коментарів про компаніюУБЕРЁМ
Відгуки про компанію «УБЕРЁМ» Усього: 288
01.02.21 22:42
Нехай не розповідають що тут погана робота. Скрізь треба працювати, а не просто час просиджувати. Мені платять норм і я задоволена
Нема
28.01.21 18:56
Віра,
Гарна компанія. Працювати в такій компанії одне задоволення. Керівництво, вимогливе, але справедливе. Колектив відмінний, зарплата без затримок.
---
25.01.21 18:54
Хороший коллектив, все как на собеседовании и говорили. Работы много но зато и зп хорошая
Бывали задержки по зп из-за расчётов по безналу
23.01.21 21:16
Эльвира,
Нічого поганого не можу сказати про компанію, співбесіда мені здалася досить цікава, але все було потiм так як i казали
З того що не сподобалося, це дуже далеко добиратися в офіс
21.01.21 20:53
Яся,
Положительные стороны работы в компании это то, что выплачивают зарплату вовремя .
А минус то что часто ненормированный график
17.01.21 13:54
Анжелика,
Відмінний колектив. Велика організація, де кожен зайнятий своєю справою. Видача зарплати: день в день строго, і корпоративи є
Та все норм
10.01.21 21:03
Олена Чайка псевдонім,
нема, суцільна рекламна брехня
Компанія заробляє на рабській праці людей. Фізично важка низькооплачувана робота для жінок. Кожен день набирають нових працівників. Офіційного працевлаштування нема. Соціального страхування, стажу нема. Ні за які гроші б з ними не зв'язувалась. Користуються ситуативно важким становищем людей. Беруть всіх. Гноблять і платять копійки. Власниця Марина Власенко розсікає по міжнародних курортах.
Корисність: (1 - 1) = 0
05.01.21 04:40
Выдают инвентарь и униформу, выплаты каждый день
Штрафуют за все, банальный развод или немного не дотер пыль=50-100 гривен штрафа, просят своих клиентов ходить по квартире с камерой искать недостатки в уборке. Обещанных денег ни разу не видела, были дни когда отработав 8 часов и выдраяв квартиру 100 кв.м получила 100 гривен. Если у менеджеров возникают вопросы по уборке или другие вопросы могут после работы потребовать чтобы к ним приехали с другого конца города...»
02.01.21 11:21
Ульяна,
Гарне місце, мене влаштовує. Пристойна зарплата, гнучкий графік, є премії. Чистячі засоби видають вчасно, і вони гіпоалергенні. Начальство ставиться добре.
---
31.12.20 17:16
Olga,
Працювати з комфортом, всі працюють по багато років.
Робота важка