Люми-дент
Інші назви: Люмидент, люми дент
Сфера діяльності: Послуги: Медичні послуги, спортклуби та салони краси
Сайт: www.lumident.kiev.ua
Телефони: 0 800 75 22 88 (Все звонки бесплатные)
Сфера діяльності: Послуги: Медичні послуги, спортклуби та салони краси
Сайт: www.lumident.kiev.ua
Телефони: 0 800 75 22 88 (Все звонки бесплатные)
Сеть стоматологических клиник
Вкажіть свою адресу електронної пошти для передплати нових відгуків та коментарів про компаніюЛюми-дент
Відгуки про компанію «Люми-дент» Усього: 177
04.07.22 15:43
Света,
Работаю в Люми-Дент почти год.
Хорошая компания, есть возможность карьерного роста.
Дружественный коллектив.
Лояльное руководство.
Зарплата устраивает
Большой объем материала необходимо выучить, чтобы начать работать, но если есть желание, то все реально
02.07.22 11:38
Наталя,
Була на співбесіді. Все пройшло досить непогано, я хотіла влаштуватись у відділ маркетингу, проте так сталось, що війна постукала до нас у двері, тому не склалось. Проте, ті умови, що мені пропонували були не...»
наразі немаю
30.06.22 13:45
Лариса,
працювала в Люмі-Дент майже 4 роки з початку відкриття клініки, але довелося переїхати в інше місто, тому довелося піти з улюбленої роботи
погано, що клінік немає в інших країнах, а тільки у Києві
29.06.22 09:24
Оксана,
Хороше місце роботи, зручне місце розташування офісу, недалеко від будинку, зп завжди вчасно
28.06.22 15:42
Ірина,
Компанія постійно розвивається, не стоїть на місці, в офісі нова техніка, а в клініках нове обладнання.
Комфортні умови для праці
немає
27.06.22 10:43
Olga,
Працюю давно в Люмі-Дент, пережила карантин і зараз війну. Хоче висловити задоволення стосовно того, що весь час клініка працювала, за винятком березня цього року, що є дуже добре, тому я задоволена.
Можливо є деякі нюанси, проте вони не принципові
24.06.22 14:29
Евгенія,
Вже майже 4 роки у цій компанії. Для мене вже все як рідне, колектив злагоджений, лояльні керівники. Величезний плюс, що робочий процес у нас чітко побудований й завжди розумієш, що потрібно й як правильно...»
немає
23.06.22 13:53
Саша,
Работаю в Люми-Дент по сегодняшний день. Довольна зп, коллективом.
Нареканий нет.
не удобно добираться, но меня устраивает график работы
23.06.22 13:23
Рита,
Зарплату платят вовремя. Уровень достойный. В коллективе хорошие взаимоотношения. Руководство также адекватное, лояльное. Удачная локация офиса. Нормированный рабочий день, без переработок. Работала админом
23.06.22 11:48
Работала в Люми-Дент чуть больше месяца. Положительного не нашла ничего. Из отрицательного:
- Коллектив. Такого я ещё нигде не видела. Абсолютно нездоровая атмосфера, для того, чтобы быть в почёте, нужно...»