Люми-дент
Інші назви: Люмидент, люми дент
Сфера діяльності: Послуги: Медичні послуги, спортклуби та салони краси
Сайт: www.lumident.kiev.ua
Телефони: 0 800 75 22 88 (Все звонки бесплатные)
Сфера діяльності: Послуги: Медичні послуги, спортклуби та салони краси
Сайт: www.lumident.kiev.ua
Телефони: 0 800 75 22 88 (Все звонки бесплатные)
Сеть стоматологических клиник
Вкажіть свою адресу електронної пошти для передплати нових відгуків та коментарів про компаніюЛюми-дент
Відгуки про компанію «Люми-дент» Усього: 204
15.03.23 11:09
Лариса Зоріна,
Хороше місце роботи, працюю більше року, не скаржусь, зручне місце розташування офісу, недалеко від будинку, зп завжди вчасно без затримок.
не було
24.11.22 17:27
Ольга,
Працюю в компанії вже досить тривалий час і хочу сказати, що задоволена організацією робочого процеса. Навіть, зараз у такий складний період ми працюємо! Дякую керівникам, що ставляться з розумінням і...»
Для себе визначила, що треба бути стрессосійким, бо це праця з людьми
15.11.22 12:22
Ольга Мазурец,
Проработала достаточно долго. Не далеко от моего дома. Сам работодатель не плохой, все устраивало. Работа с 8 утра, для жаворонка как я. Был дружный коллектив.
Спина очень уставала
26.09.22 13:39
Виктория,
Работала здесь ассистентом стоматолога. Спасибо за опыт который приобрела, он нужен м полезен. Решила двигаться дальше. Работодатель нормальный.
Рабочий день по 13 часов
14.07.22 14:42
Оксана Гирльдер,
Працювала майже рік. Робота мене влаштовувала, обов'язки свої знала, відношення задовільне.
поганого нічого не можу сказати
09.07.22 14:51
Кира Гафарова,
Працювала асистентом у клініці на Оболоні. Клініка дійсно виского рівня, нове обладнання, усе необхідне зажди є. Колектив дружній. Звільнилась, бо так стались обставини життєві, проте місце роботи непогане.
Мені було інколи важкувато працювати по 13 годин
05.07.22 14:30
Мирослава,
Компанія постійно розвивається, не стоїть на місці, в офісі нова техніка, а в самих клініках нове обладнання, колективом задоволена
Немає
04.07.22 15:43
Света,
Работаю в Люми-Дент почти год.
Хорошая компания, есть возможность карьерного роста.
Дружественный коллектив.
Лояльное руководство.
Зарплата устраивает
Большой объем материала необходимо выучить, чтобы начать работать, но если есть желание, то все реально
02.07.22 11:38
Наталя,
Була на співбесіді. Все пройшло досить непогано, я хотіла влаштуватись у відділ маркетингу, проте так сталось, що війна постукала до нас у двері, тому не склалось. Проте, ті умови, що мені пропонували були не...»
наразі немаю
30.06.22 13:45
Лариса,
працювала в Люмі-Дент майже 4 роки з початку відкриття клініки, але довелося переїхати в інше місто, тому довелося піти з улюбленої роботи
погано, що клінік немає в інших країнах, а тільки у Києві