COMFY
Сфера діяльності: Торгівля: Побутова техніка, аудіо-відео, мобильні телефони
Сайт: www.comfy.com.ua
Регіони роботи: Київ, Бахмач, Біла Церква, Вінниця, Дніпро, Донецк, Дружковка, Житомир, Запоріжжя, Івано-Франківск, Ізмаіл, Ірпінь, Калуш, Кам’янец-Подільськ, Кіровоград, Коростень, Краматорськ, Кременчуг, Кривий Ріг, Луганськ, Луцьк, Львів, Макіївка, Маріуполь, Мелітополь, Миколаїв, Нова Каховка, Одеса, Павлоград, Полтава, Ровно, Сєвєродонецьк, Сімферополь, Слов’янськ, Стрий, Суми, Тернопіль, Умань, Харків, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці
Перегляди: 320401
Сайт: www.comfy.com.ua
Перегляди: 320401
Супермаркеты бытовой техники
Вкажіть свою адресу електронної пошти для передплати нових відгуків та коментарів про компаніюCOMFY
Відгуки про компанію «COMFY» Усього: 1
Усі Київ Бахмач Біла Церква Вінниця Дніпро Донецк Дружковка Житомир Запоріжжя Івано-Франківск Ізмаіл Ірпінь Калуш Кам’янец-Подільськ Кіровоград Коростень Краматорськ Кременчуг Кривий Ріг Луганськ Луцьк Львів Макіївка Маріуполь Мелітополь Миколаїв Нова Каховка Одеса Павлоград Полтава Ровно Сєвєродонецьк Сімферополь Слов’янськ Стрий Суми Тернопіль Умань Харків Херсон Хмельницький Черкаси Чернігів Чернівці
28.10.18 23:11
Богдана Філоненко,
м. Івано-Франківск
Пішла на цю роботу ще студенткою, шукала якийсь підробіток на стороні, а вийшла зненацька за спеціальністю. Це, до речі, дуже допомогло мені, коли писала диплом. Та й наші професори відносились з поніманієм, типу дівчинка вже працює, та ще й за фахом… хай… Свою роботу люблю, працюю на ній досі і йти нікуди не збираюсь. Тут є файний юрист, котрий безоплатно вирішує всі питання, і не тільки робочі. Є бібліотека, яку я...»
Чесно?.. Хочеться підвищення. Вже два роки працюю на тій самій посаді. Так, заробіток зріс, але хочеться ще й розвитку. В мене в голові так багато ідей щодо дизайну реклами, сайту, одягу працівників. Записую, щоб не забути всього.