COMFY
Сфера діяльності: Торгівля: Побутова техніка, аудіо-відео, мобильні телефони
Сайт: www.comfy.com.ua
Регіони роботи: Київ, Бахмач, Біла Церква, Вінниця, Дніпро, Донецк, Дружковка, Житомир, Запоріжжя, Івано-Франківск, Ізмаіл, Ірпінь, Калуш, Кам’янец-Подільськ, Кіровоград, Коростень, Краматорськ, Кременчуг, Кривий Ріг, Луганськ, Луцьк, Львів, Макіївка, Маріуполь, Мелітополь, Миколаїв, Нова Каховка, Одеса, Павлоград, Полтава, Ровно, Сєвєродонецьк, Сімферополь, Слов’янськ, Стрий, Суми, Тернопіль, Умань, Харків, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці
Перегляди: 320141
Сайт: www.comfy.com.ua
Перегляди: 320141
Супермаркеты бытовой техники
Вкажіть свою адресу електронної пошти для передплати нових відгуків та коментарів про компаніюCOMFY
Відгуки про компанію «COMFY» Усього: 2
Усі Київ Бахмач Біла Церква Вінниця Дніпро Донецк Дружковка Житомир Запоріжжя Івано-Франківск Ізмаіл Ірпінь Калуш Кам’янец-Подільськ Кіровоград Коростень Краматорськ Кременчуг Кривий Ріг Луганськ Луцьк Львів Макіївка Маріуполь Мелітополь Миколаїв Нова Каховка Одеса Павлоград Полтава Ровно Сєвєродонецьк Сімферополь Слов’янськ Стрий Суми Тернопіль Умань Харків Херсон Хмельницький Черкаси Чернігів Чернівці
31.12.18 13:47
Дарья,
м. Ірпінь
Общее впечатление отличное. Работа на позитиве, много молодежи, каждый заинтересован в собственных продажах, но при этом никто не мешает другому. Это рулетка: к кому клиент подошел, того и тапки. У нас так говорили все)) с завистью ни разу не сталкивалась, может, просто везло, не знаю.
Поскольку смена длится 10 часов, вечером уже как выжатый лимон. И не только я, а все так.
17.11.18 18:31
{O{O{O{O} таємниця,
м. Ірпінь
Это рай для айтишников, вот честное благородное слово меня) Тут платят отличненько, тут дают поработать и ГЛАВНОЕ – не мешают. Мой опыт подсказывает, что часто очень мешают начальники, хотя ничего в этом не смыслят.
Тут меня уважают, есть еще один айти, вместе и творим. Девочки – красавицы у нас, если кому интересно, особенно в отделе кухонной утвари)))
Поживем-увидим