COMFY
Сфера деятельности: Торговля: Бытовая техника, аудио-видео, мобильные телефоны
Сайт: www.comfy.com.ua
Регионы работы: Киев, Бахмач, Белая Церковь, Винница, Днепр, Донецк, Дружковка, Житомир, Запорожье, Ивано-Франковск, Измаил, Ирпень, Калуш, Каменец-Подольский, Кропипницкий, Коростень, Краматорск, Кременчуг, Кривой Рог, Луганск, Луцк, Львов, Макеевка, Мариуполь, Мелитополь, Николаев, Новая Каховка, Одесса, Павлоград, Полтава, Ровно, Северодонецк, Симферополь, Славянск, Стрый, Сумы, Тернополь, Умань, Харьков, Херсон, Хмельницкий, Черкассы, Чернигов, Черновцы
Просмотры: 320466
Сайт: www.comfy.com.ua
Просмотры: 320466
Супермаркеты бытовой техники
Укажите свой адрес электронной почты для подписки на новые отзывы и комментарии о компании COMFY
Отзывы о компании «COMFY» Всего: 3
Все Киев Бахмач Белая Церковь Винница Днепр Донецк Дружковка Житомир Запорожье Ивано-Франковск Измаил Ирпень Калуш Каменец-Подольский Кропипницкий Коростень Краматорск Кременчуг Кривой Рог Луганск Луцк Львов Макеевка Мариуполь Мелитополь Николаев Новая Каховка Одесса Павлоград Полтава Ровно Северодонецк Симферополь Славянск Стрый Сумы Тернополь Умань Харьков Херсон Хмельницкий Черкассы Чернигов Черновцы
05.01.19 17:54
GREWY90,
г. Стрый
Непогана організація як для початку робочого стажу. Беруть навіть зовсім «зелених» новачків, як зі шкільної лави. Можна багато чому повчитися – тут майже щотижня лекції для працівників, видають цілу купу навчального матеріалу (друкованого та на електронку). Все безкоштовно.
Наскільки мені відомо, це одна з небагатьох великих компаній, яка не затримують зарплатню. Багато моїх знайомих тут працюють, ніхто ніколи на...»
За такий графік (10 годин) можна було організувати безкоштовну доставку додому. Бо мені їхати самій після 22.00 було трошки дискомфортно.
18.11.18 23:51
Любов Іванівна ...,
г. Стрый
Трішки сумно згадувать. Бо любила цю роботу. Цю посаду. Своїх дівчат на касі. ЗП влаштовувала. Чому пішла? Бо довелося їхати за мужем в інше місто. Тепер я знов на касі, але магазин продуктовий. Мороки більше, дрібнота сплошна. Там несуть один телевізор, а тут 350 всяких цукорочок, забавлянок, баночок.... Під вечір голова кружиться, вже нічого не хочу. Якщо ви в "Комфи" чи збираєтесь туди, жодних вагань! Тут робота...»
На касі малувато всяких цяцьок, якими можна заробляти мільойни. Це так здається лише, що та шоколадка каси не зробить, а якщо її візьме тисяча людей? А кілька тисяч?. Отож бо.
29.10.18 18:10
Лілія Чупахова,
г. Стрый
Була лише на співбесіді, далі пройти не вдалося. Але загалом підхід сподобався, дівчина що обирала кращих, дуже творча та весела. Ми три години проходили тести, спілкувались, просто жартували. Потім пішли дивитись робоче місце та задавати питання продавцям. Я навіть допомогла продати флешку справжньому покупцю! В усіх дивились трудові книжки та паспорти, розпитували про амбіції та побажання стосовно оплати....»
лише те, що мене не взяли. Але це не моя вина, дівчат було з п’ятнадцять, а місць сім. Через тиждень я вдало влаштувалась в інший магазин.