Эко-Маркет
Інші назви: ООО "ЭКО"
Сфера діяльності: Торгівля: Супермаркети, маркетплейс, техномаркети
Сайт: www.eko.com.ua
Регіони роботи: Київ, Бахмут, Бахчисарай, Біла Церква, Вінниця, Горлівка, Дніпро, Донецк, Єнакієво, Житомир, Івано-Франківск, Кіровоград, Ковель, Конотоп, Константинівка, Краматорськ, Кременчуг, Луганськ, Луцьк, Миколаїв, Полтава, Ровно, Ромни, Севастополь, Сєвєродонецьк, Суми, Фастів, Харків, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Шостка
Сфера діяльності: Торгівля: Супермаркети, маркетплейс, техномаркети
Сайт: www.eko.com.ua
Розничная торговля
Вкажіть свою адресу електронної пошти для передплати нових відгуків та коментарів про компаніюЭко-Маркет
Відгуки про компанію «Эко-Маркет» Усього: 9
Усі Київ Бахмут Бахчисарай Біла Церква Вінниця Горлівка Дніпро Донецк Єнакієво Житомир Івано-Франківск Кіровоград Ковель Конотоп Константинівка Краматорськ Кременчуг Луганськ Луцьк Миколаїв Полтава Ровно Ромни Севастополь Сєвєродонецьк Суми Фастів Харків Херсон Хмельницький Черкаси Чернігів Шостка
30.10.24 00:04
м. Вінниця
Є якась кар'єрна драбина, ну і платять за термінами що важливо. Рівень оплати як скрізь, пільги в основному теж (знижки тощо). Колектив хороший
Потрібно викладатися і людський фактор
31.05.24 23:21
м. Вінниця
Є можливість отримати гарні знижки на продукти та готову їжу для робітників. Лікарняні є. Зарплатня звичайна але без затримок
Робота на касі вимагає постійної уваги,що іноді викликає втому. Коли виникає черга, то доводиться працювати в інтенсивному режимі
30.04.24 03:54
Дарина,
м. Вінниця
мой супермаркет прямо у дома находится и получается так что можно поспать чуть больше утром. работа активная, в отделе целый день покупатели и просто сидеть с телефоном не выйдет- но зато и зарплата без...»
Приходится много общаться и энергии вечером просто ноль, вот так
30.03.24 20:46
м. Вінниця
Нескладно було отримати посаду продавця, якщо до цього хоч трохи працювала і в курсі, як усе влаштовано в мережевих магазинах.
Адекватне ставлення, але дисципліна, звичайно ж, підтримується. Не затримують...»
Багатолюдно адже працюєш у громадському місці, не завжди вдається змінитись якщо потрібний вихідний
01.03.24 16:13
м. Вінниця
Начебто нормально поговорили і робоче місце неподалік будинку тай зарплата хороша
але кажуть, що потрібно план виконувати, а я до такого не готова - у мене раніше такого не було
29.02.24 18:09
м. Вінниця
Взяли відразу і всього навчили на місці
Зарплата для студентки гідна
Немає совка, пощастило з директором й магазином
Працюю в академвідпустці, складно готуватися, складно буде вийти. Зараз усе складно
27.08.23 04:38
Толя,
м. Вінниця
Після роботи в АТБ відчуваю різницю, немає пекельного поспіху і неадеквата на роботі, що як білка в колесі і можна футболку вичавлювати після зміни. Біла зп трохи вища, і головне нормальні люди з якими...»
робота на складі - мороз, спека, протяг, тому знайшов іншу роботу і посаду, нормально для досвіду було і гроші платили
09.08.23 23:48
Ліля,
м. Вінниця
Ставлення стерпне, всі тримаються за роботу, тому що її зараз практично немає, зарплата з одної частини без авансу, офіційне працевлаштування. Можна брати перерви, за домовленістю з іншими поміняти графік,...»
переробки але з оплатою, потік людей
29.01.16 18:28
Виолетта,
м. Вінниця
Работала в отделе готовой продукции. Проверки жесточайшие. Сейчас уже не работаю занимаюсь ребенком, покупаю для семьи продукты только там потому что знаю всю внутреннюю кухню
График работы